Mobiili.fi Apple keskeytti iOS-päivityksen jakelun uusille iPad Pro -malleille vakavan vian vuoksi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2137
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Applen 9,7 tuuman iPad Pro.


  Applen viime maanantaina julkaisema iOS-versio 9.3.2 on aiheuttanut ongelmia useille uuden 9,7-tuumaisen iPad Pro -mallin omistajille, ja nyt tuon uusimman iOS-päivityksen jakelu onkin keskeytetty kyseisen laitemallin kohdalla.

  Jotkin 9,7-tuumaisista iPad Pro -laitteista muuttuivat päivitysyrityksen myötä käyttökelvottomiksi, kun laite tarjosi vikakoodia 56 ja vaati yhdistämään laitteen tietokoneen iTunesiin. Yhdistäminen ei kuitenkaan korjannut ongelmaa, vaan se uusiutui, eikä käyttöjärjestelmän päivittäminen tai edes uudelleenasennus onnistunut.

  Ongelma koskee vain 9,7-tuumaista iPad Pro -mallia, ja nyt Apple on keskeyttänyt iOS-päivityksen jakelun kyseisen laitteen kohdalla. Mikäli joku kyseisen laitteen omistajista on törmännyt ”Error 56” -ongelmaan ja todennut laitteensa käyttökelvottomaksi, kehottaa Apple ottamaan yhteyttä yhtiön tukeen.

  Hyvin todennäköisesti Apple aloittaa iOS 9.3.2:n jakelun näille iPad Pro -laitteille pian uudelleen, kunhan ongelman aiheuttaja saadaan poistettua.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju