Mobiili.fi Apple jyrähti: ”Tämä huhu ei pidä lainkaan paikkaansa!”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Onko Apple todella suunnittelemassa sovellusta, joka auttaisi käyttäjiä siirtymään pois iPhoneista ja kohti Android-laitteita? Yhtiön mukaan ei.

  Viime viikolla liikkeelle lähteneen huhun mukaan Apple olisi kehittämässä sovellusta, jonka tehtävänä on auttaa käyttäjiä siirtymään iPhoneista Android-puhelimiin. Sovellus siis peilaisi Applen viime vuonna julkaisemaa Move to iOS -sovellusta, jonka avulla käyttäjät voivat siirtää monenlaisia tietoja Android-puhelimesta iPhoneen. Käänteisprojektin takana kerrottiin olevan eurooppalaisten teleoperaattoreiden painostus.

  Nyt Apple on ottanut suoraan kantaa asiaan. ”Tämä huhu ei pidä lainkaan paikkaansa”, totesi Apple-edustaja Trudy Muller BuzzFeed Newsille. ”Keskitymme täysin käyttäjien siirtämiseen Androidista iPhoneen, ja se sujuu hienosti.”

  Vastaus ei varsinaisesti tule yllätyksenä, sillä Applen strategia on aina ollut pitää käyttäjät omassa verrattain suljetussa ekosysteemissään. Lisäksi yhtiön tapana on ollut ilmoittaa eräänä menestysmittapuuna käyttäjät, jotka ovat vaihtaneet Android-puhelimesta iPhoneen. Toisensuuntaisen liikenteen tukeminen ei siis olisi yhtiön etujen mukaista.

  [​IMG]
  Applen Move to iOS auttaa siirtämään tietoja Android-laitteesta iOS-laitteeseen

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju