Apple julkisti punaisen iPhone 7:n – tältä se näyttää

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
Apple on julkistanut uuden punaisen värin iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -mallistoihin. Uusi väri on PRODUCT(RED)-tuote, jonka myynnistä lahjoitetaan rahaa AIDSin vastaiseen työhön.

Punaiset iPhonet ovat alumiinia ja mattapintaisia. Uusi väri täydentää iPhone 7 -värivalikoimaa, joka on tähän asti koostunut mustasta, peilimustasta, hopeasta, kullasta ja ruusukullasta.

Punaiset iPhone 7 ja iPhone 7 Plus PRODUCT(RED) Special Edition tulevat myyntiin perjantaina 24. maaliskuuta alkaen ja toimitukset alkavat maaliskuun lopussa ja huhtikuun aikana. Punainen väri tulee tarjolle peilimustan tavoin vain 128 ja 256 gigatavun tallennusmuistein.

Punainen väri ei tuo lisähintaa muihin väreihin verrattuna: hinta iPhone 7:lle 128 gigatavun muistilla on 889 euroa, 256 gigatavulla 999 euroa ja iPhone 7 Plussalle 128 gigatavulla 1 029 euroa, 256 gigatavulla 1 139 euroa.

Punainen iPhone 7 ja iPhone 7 Plus eivät värin lisäksi muuten eroa muista iPhone 7 -puhelimista.

Kyse on ensimmäisestä kerrasta, kun Apple tuo markkinoille uuden värivaihtoehdon jo myynnissä olleista iPhone-malleista ilman muita muutoksia.

”Siitä lähtien, kun aloimme työskennellä (RED):in kanssa 10 vuotta sitten, asiakkaamme ovat tehneet merkittävän vaikutuksen AIDSin leviämisen vastaisessa taistelussa ostamalla tuotteitamme, alkuperäisestä iPod nano PRODUCT(RED) Special Editionista aina tämän päivän mallistoon Beats-tuotteita ja lisävarusteita iPhonelle, iPadille ja Apple Watchille”, toteaa Applen toimitusjohtaja Tim Cook. ”Tämän iPhonen erikoisversion esittely näyttävällä punaisella viimeistelyllä on suurin PRODUCT(RED)-tarjontamme tähän asti juhlistaaksemme kumppanuuttamme (RED):in kanssa.”

PRODUCT(RED) ohjelma on kerännyt yhteensä yli 465 miljoonaa dollaria, joista viimeisen kymmenen vuodelta Apple on tuonut yli 130 miljoonaa dollaria ollen suurin yrityslahjoittaja ohjelmaan.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom