Mobiili.fi Apple julkisti iOS 9.3 betan – älä menetä yöuniasi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Terveys-sovellus saa iOS 9.3:ssa myös Apple Watchin aktiivisuustiedot (kuvassa mustalla pohjalla) sekä alhaalla näkyviä suosituksia asennettavista sovelluksista


  Apple on tänään julkaissut ensimmäiset testiversiot iOS 9.3- ja watchOS 2.2 -käyttöjärjestelmistä rekisteröityneille sovelluskehittäjille. iOS 9.3 Beta 1 on tarkoitettu iOS 9:ää käyttäville iPhone-, iPad- ja iPod touch -laitteille, kun taas watchOS 2.2 on Apple Watchin uusin käyttöjärjestelmä.

  iOS 9.3:n sanotaan vaikuttavan ainakin Bluetooth-yhteyteen, kompassiin, grafiikoihin, iTunesiin, Safariin ja Siriin. Siri oppii päivityksen yhteydessä uuden kielen, eli se saa tuen heprealle.

  Uusia ominaisuuksia iOS 9.3:ssa ovat ainakin Night Shift, ”yövuoro”, joka laitteen sijainnin ja kellonajan perusteella muuttaa näytöllä näkyviä värisävyjä lämpimämpiin sen jälkeen kun aurinko on laskenut, jolloin näytön sininen valonkajastus ei sekoita käyttäjän luonnollista unirytmiä.

  [​IMG]
  Muistiinpanonsa voi nyt suojata vielä erikseen salasanalla tai sormenjäljellä iOS 9.3:ssa


  Uutta on myös mahdollisuus suojata muistiinpanoja salasanalla tai sormenjäljellä.

  Myös Terveys-sovellus on saanut uudistuksia, samoin kuin Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa käytössä oleva News-sovellus. Twitterissä ehdittiin jo tuoda esille, että iOS 9.3 ja watchOS 2.2 mahdollistavat useamman kuin yhden Apple Watchin parittamisen yhden iPhonen kanssa.

  Lisäksi opetuskäytössä olevat iPadit saavat tuen useille käyttäjätileille. Uutta on myös Classroom-sovellus, joka toimii opetuksen apuvälineenä koulujen käytössä olevissa iPadeissa.

  iOS 9.3:n tai watchOS 2.2:n virallista julkaisuaikataulua on vaikea ryhtyä veikkailemaan, sillä myös iOS 9.2.1 on vielä beta-vaiheessa. Se todennäköisesti julkaistaankin virallisesti jo piakkoin.

  [​IMG]
  Night Shift lempeyttää iOS 9.3:ssa näytön värejä kellonajan mukaan


  iOS 9.3:n ja watchOS 2.2:n beta-versioiden lisäksi Apple julkaisi testiversiot myös OS X 10.11.4- ja tvOS 9.2 -käyttöjärjestelmistä Mac-tietokoneille ja Apple TV:lle.

  [​IMG]
  iOS 9.3 tuo uutta myös koulukäyttöön: monikäyttäjätilan iPadien koulukäyttöön sekä Classroom-sovelluksen

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju