Mobiili.fi Apple julkaisi uuden TV Remote -sovelluksen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Apple TV Remote -sovellus on ladattavissa App Storesta.


  Apple on julkaissut App Storessa ladattavaksi uuden TV Remote -sovelluksen, joka mahdollistaa Apple TV -laitteen kauko-ohjaamisen iPhonella.

  Uusi sovellus muistuttaa Apple TV:n Siri-kauko-ohjainta ja käytännössä vastaa myös sen toimintoja ohjelmiston muodossa. iPhonen kosketusnäytöllä näkyvät ohjainpainikkeet, minkä lisäksi myös sovelluksen kautta Apple TV:tä voi ohjata Sirin kautta. Uusi sovellus mahdollistaa myös kiihtyvyysanturia ja gyroskooppia liikeseurannassa hyödyntävien Apple TV -pelien pelaamisen.

  Erityisen hyödyllinen uusi sovellus verrattuna fyysiseen kaukosäätimeen on tekstinsyötössä – se käy aiempaa selvästi helpommin iPhonesta sen kosketusnäppäimistöllä.

  Uusi Apple TV Remote -sovellus toimii ainoastaan viimeisimmän, viime syksyllä myyntiin tulleen uuden Apple TV:n kanssa. Uutta sovellusta ei ole ainakaan vielä toistaiseksi optimoitu iPadin suuremmalle näytölle.

  Apple TV Remote -sovellus on ladattavissa App Storesta.

  Applen aiempi iTunes Remote -sovellus on myös edelleen saatavissa App Storesta. Se ei tue uudesta TV Remotesta poiketen Siriä eikä pelien ohjaamista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju