Mobiili.fi Apple julkaisi täysin uuden iPhone-sovelluksen ja päivityksiä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Applen uusi Musiikkimuistio-sovellus


  Apple on julkaissut yhden täysin uuden sovelluksen iPhonelle muiden päivittämisen ohessa. Uusi Musiikkimuistio-sovellus (engl. Music Memos) on suunnattu ensisijaisesti muusikoille ja biisien tekijöille.

  Musiikkimuistio-sovellus mahdollistaa eri instrumenttien äänten nauhoittamisen. Sovellus tarkoitettu ideointikäyttöön – Applen mukaan tähänkin asti monet muusikot ovat käyttäneet iPhonen normaali sanelinsovellusta ideoita taltioidakseen. Uusi Musiikkimuistio-sovellus mahdollistaa eri instrumenttiraitojen tallentamisen, näyttää soitetut nuotit sekä myös itse äänitettyyn akustiseen pianoon tai kitaraan voi lisätä automaattisesti sointuvasti mukaan rumpu- tai bassoraidan Applen kirjastoista.

  Musiikkimuistiosta ideoimansa musiikkipätkät voi halutessaan jakaa, mukana olevien artistien osalta myös suoraan Apple Musicin Connect-toimintoon. Musiikkimuistio-sovelluksen tallennuksia voi myös hyödyntää suoraan laajemmassa musiikinteon GarageBand-sovelluksessa sekä Logic Prossa, joihin molempiin liittyen on tuotu nyt myös julki päivityksiä.

  Musiikkimuistion voi ladata nyt App Storesta.

  Päivittynyt GarageBand on nyt iPad Prolla optimoitu paremmin sen suurikokoisemmalle näytölle esittäen kerralla näytöllä enemmän musiikkiraitoja tai instrumentteja. Toisaalta iPhone 6s:lle ja 6s Plussalle uutta on tuki niiden 3D Touch -syväkosketukselle.

  GarageBand saa eri iOS-versioina nyt myös uuden rumpukoneiden inspiroiman Live Loops -toiminnon, joka mahdollistaa erilaisten ”luuppien” poiminnan mukaan sävellyksiin. Apple tarjoaa valmiita vaihtoehtoja, minkä lisäksi voi luoda myös omat luuppinsa, joita voi myös livenä järjestää uudelleen ja remiksata. Apple kehuu, että Live Loopsin avulla ”kuka tahansa voi tehdä musiikkia kuin DJ”. Toisena uutuutena GarageBand saa Drummer-toiminnoin sekä laajemman valikoiman vahvistimia bassoille.

  Logic Remoten osalta merkittävin uutuus on sen tulo ensi kertaa myös iPhonelle. Aiemmin tämä Applen OS X -musiikkiohjelmistojen monikosketusta hyödyntävä ohjaussovellus on ollut tarjolla vain iPad-versiona. Tosin iPhone-versio toimii vain Logic Pro X:n kanssa, kun iPad-versio tukee myös GarageBandia. Lisäksi GarageBandin tavoin myös Logic Remote on päivitetty tukemaan iPad Pron näyttöä muiden pikkuehostusten ohella.

  Päivittyneet GarageBand ja Logic Remote löytyvät nyt myös App Storesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju