Mobiili.fi Apple julkaisi sovelluksen Google Playssa – keskiarvo 1.8 tähteä viidestä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Applen Move to iOS auttaa siirtämään tietoja Android-laitteesta iOS-laitteeseen


  Apple on julkaissut ensimmäisen Android-sovelluksensa. Kyseessä on jo kesällä julkistettu palvelu, joka auttaa käyttäjiä vaihtamaan Android-laitteesta iOS-laitteeseen. Sovellus saapui kauppapaikalle äskettäin, mutta se saa jo kovaa kyytiä arvosteluosiossaan.

  Apple esitteli Move to iOS -toiminnon kaikessa hiljaisuudessa kesäkuussa. Sovellus lupaa siirtää helposti ja vaivattomasti käyttäjän tiedot Android-laitteesta oikeisiin paikkoihinsa iOS-laitteella. Palvelu kuljettaa yhteystiedot, viestihistorian, kuvat, videot, verkkoselaimen kirjanmerkit, sähköpostitilit ja kalenterimerkinnät.

  Google Playsta löytyvä Move to iOS -sovellus on kuitenkin saanut hyvin heikot arvostelut. Mielipiteensä kertoneita käyttäjiä on jo yli 2500, joista lähes 2000 on antanut sovellukselle yhden tähden viidestä. Move to iOS:in keskiarvo artikkelin kirjoitushetkellä on 1.8.

  Joukossa on myös aitoa kritiikkiä, joka pureutuu esimerkiksi siihen, ettei sovellus noudata Androidin suunnitteluohjesääntöjä. Suurin osa palautteesta tuntuu kuitenkin sovelluksen toimivuuden sijaan kohdistuvan Appleen itseensä. Käyttäjiä harmittaa muun muassa se, että yhtiön ensimmäinen panos Android-puolella on tapa houkutella käyttäjiä omaan leiriinsä. Näiden lisäksi joukossa on myös rehellisesti vihamielisiä arvosteluja ilman sen kummempaa syytä. Tuttu Android-iOS-vastakkainasettelu elää siis vahvana Move to iOS -sovelluksen ympärillä.

  [​IMG]
  Move to iOS -kommentteja on paljolti kahdenlaisia. Välimuotoja nähdään hyvin vähän.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju