Mobiili.fi Apple julkaisi jo kolmannen versio iOS 9.3 Betasta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iOS 9


  Applen iOS -käyttöjärjestelmä on pian etenemässä jo versioon 9.3. iOS 9.3:n ensimmäinen beta-versio julkaistiin kuukausi sitten, ja tällä viikolla beta on edennyt jo kolmanteen versioonsa. Ensin maanantaina julkaistiin rekisteröityneille sovelluskehittäjille tarkoitettu testiversio ja eilen julkiseen beta-testiin osallistuville tarkoitettu versio. Virallisen version on arveltu saapuvan kaikille käyttäjille maaliskuussa.

  [​IMG]
  Night Shift iOS 9.3:ssa.


  Kun iOS 9.3 aikanaan julkaistaan, se tuo Applen mobiililaitteille liudan uusia toimintoja. Niihin kuuluvat muun muassa suomenkielinen Siri, uusia 3D Touch -oikoreittejä, mahdollisuus suojata muistiinpanoja salasanalla tai sormenjäljellä, parannuksia Terveys- ja Aktiivisuus-sovelluksiin sekä erityinen Night Shift, joka vähentää näytön sinistä valoa ilta-aikaan

  [​IMG]
  iOS 9.3 tuo uutta myös koulukäyttöön: monikäyttäjätilan iPadien koulukäyttöön sekä Classroom-sovelluksen


  iOS 9.3:n viimeisin beta on tuonut myös muutamia pieniä korjauksia aiempiin testiversioihin nähden, ja uutuutena Applen News-sovelluksen asetukset ovat ilmestyneet asetusvalikkoon ainakin Ruotsissa käytössä olevissa laitteissa. Uutisartikkeleita tarjoava News-sovellus ei edelleenkään ole käytössä kuin Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa, mutta asetusten ilmestyminen laitteeseen vihjaa siihen suuntaan, että News-sovellus voisi jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa saapua myös Pohjoismaihin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju