Mobiili.fi Apple julkaisi jo iOS 10.1:n ensimmäisen testiversion

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Applen virallisesta iOS 10 -julkaisusta on kulunut vasta reilu viikko, mutta nyt on jo iOS 10.1:stä julkaistu ensimmäinen testiversio rekisteröityneille kehittäjille. Julkinen beta-versio 10.1:stä ilmestynee myöhemmin tällä viikolla tai mahdollisesti ensi viikon aikana.

  Koska kyseessä on niin sanottu .1-päivitys, on pelkkien virheenkorjausten lisäksi mahdollisesti odotettavissa myös joitain uusia ominaisuuksia. Apple ei itse julkaisutiedoissa suuremmin kerro, mitä uudistuksia 10.1 tuo, mutta ainakin iPad Pron, iPad Air 2:n ja iPad mini 4:n tapauksessa sovelluskehittäjät pääsevät käsiksi ilmapuntarin painetietoihin. Lisäksi 9to5Macin mukaan iPhone 7 Plussan kamerasovellus saa julkistustilaisuudessa alustavasti nähdyn muotokuvaominaisuuden, joka luo kuviin keinotekoisen bokeh-efektin, eli epätarkan taustan.

  On mahdollista, että lisää uusia ominaisuuksia esitellään myöhempien iOS 10.1 -testiversioiden yhteydessä.

  iOS 10.1:n lisäksi Apple julkaisi testiversiot myös macOS 10.12.1:stä, watchOS 3.1:stä, tvOS 10.0.1:stä ja Xcode 8.1:stä. Näiden mahdollisista uusista ominaisuuksista ei vielä ole tietoa, mutta esimerkiksi tvOS:n .0.1-päivitys antaa olettaa, että se sisältää vain virheenkorjauksia. Sen sijaan watchOS:n .1-päivitys saattaa tuoda isompiakin uudistuksia.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju