Mobiili.fi Apple julkaisi iOS 9.3.2:n uudelleen uusimmalle iPadille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Apple on julkaissut uudelleen sen iOS 9.3.2 -käyttöjärjestelmän 9,7-tuumaiselle iPad Pro -mallille. Kyseistä mallia kiusannut jumiutuminen on saatu selvitettyä ja iOS:n uusin virallinen versio on jälleen jaossa myös tälle viimeisimmälle iPad-mallille.

  Apple julkaisi iOS:n version 9.3.2 maanantaina 16. toukokuuta, mutta pian monet 9,7-tuumaisen iPad Pron omistajat alkoivat valitella, että päivitysyritys johti laitteen jumiutumiseen, johon ei lääkkeitä löytynyt. Muutamaa päivää myöhemmin Apple keskeyttikin päivityksen jakelun 9,7-tuumaiselle iPad Prolle.

  Jotkin 9,7-tuumaisista iPad Pro -laitteista muuttuivat päivitysyrityksen myötä käyttökelvottomiksi, kun laite tarjosi vikakoodia 56 ja vaati yhdistämään laitteen tietokoneen iTunesiin. Yhdistäminen ei kuitenkaan korjannut ongelmaa, eikä käyttöjärjestelmän päivittäminen tai uudelleenasennus onnistunut. iOS 9.3.2:n uudesta julkaisusta uutisoineen MacRumorsin mukaan osa vikaan törmänneistä käyttäjistä sai Applelta uuden laitteen jumiutuneen tilalle.

  Aiemmin tällä viikolla Apple julkaisi sovelluskehittäjille ensimmäisen testiversion tulevasta iOS 9.3.3 -päivityksestä, eikä kyseinen päivitys tullut vielä tarjolle 9,7-tuumaiselle iPad Prolle, mikä viittaa siihen, ettei vikaa siihen mennessä ollut vielä saatu ainakaan varmuudella korjattua.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju