Mobiili.fi Apple julkaisi iOS 10:n uudet beta-versiot – kuudes kehittäjille, viides julkinen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2148
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Apple on tänään julkaissut uudet versiot sen iOS 10 -käyttöjärjestelmän betatestiversioista. Rekisteröityneet sovelluskehittäjät saivat jo kuudennen testiversion ja julkinen betaversio ennätti jo viidenteen versioonsa.

  Yleensä julkinen testiversio on päivittynyt parin päivän viiveellä kehittäjäversion jälkeen, mutta tällä kertaa molemmat päivittyivät poikkeuksellisesti samanaikaisesti, eli kyseessä saattaa olla jonkin vakavan vian korjaaminen. Vielä ei ole tiedossa, tuovatko uusimmat versiot näkyviä uudistuksia käyttöjärjestelmään.

  iOS 10:n virallinen versio julkaistaan syyskuussa seuraavien iPhone-mallien julkaisun yhteydessä. Betatestiversioiden ansiosta Apple voi tehokkaammin karsia virheitä ja vikoja käyttöjärjestelmästä ja sovelluskehittäjät voivat tehdä sovelluksensa yhteensopiviksi uuden käyttöjärjestelmän kanssa ennen sen virallista julkaisua.

  iOS 10:n uusien betaversioiden lisäksi Apple julkaisi vastaavat uudet testiversiot sen muista käyttöjärjestelmistä. Näihin kuuluvat macOS 10.12 tietokoneille, watchOS 3 Apple Watchille ja tvOS 10 neljännen sukupolven Apple TV:lle.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju