Apple julkaisi iOS 10.3 beta 1:n – mukana kadonneiden AirPodien etsimistoiminto

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15391
Reaktiopisteet
103

iOS 10.3 tuo toiminnon kadonneiden AirPods-kuulokkeiden etsimiseen osaksi Etsi iPhone -sovellusta.


Apple on julkaissut ensimmäisen beetatestiversion uudesta iOS 10.3 -versiosta heti seuraavana päivänä sen julkaistua iOS 10.2.1 -päivityksen valmiina versiona.

iOS 10.2.1 oli pelkkä korjaus- ja tietoturvapäivitys, mutta iOS 10.3:n odotetaan tulevan sisältämään myös useampia toiminnallisia uudistuksia.

iOS 10.3 beta 1 on nyt ladattavissa kehittäjäprofiililla varustetuille iOS 10:tä tukeville iPhone-, iPad- ja iPod touch -laitteille. Ensimmäinen julkinen beetaversio julkaistaneen myös lähiaikoina.

Ennakkoon iOS 10.3:n on huhuttu tulevan sisältämään uusi teatteritila, mutta tästä ei ole vielä vahvistusta.

Toistaiseksi iOS 10.3 beta 1 on paljastanut seuraavat uudistukset:

  • AirPods-kuulokkeiden etsimistoiminto Etsi iPhone -sovelluksessa (Apple kertoi toiminnosta ennakkoon ainakin Wall Street Journalille)
  • Uusi tiedostojärjestelmä Apple File System. Vaihdos uuteen tiedostojärjestelmään tapahtuu päivityksen yhteydessä. Peruskäyttäjälle tiedostojärjestelmävaihdos ei näy toistaiseksi juuri mitenkään.

Applen AirPods-kuulokkeet ovat täysin langattomat ja voivat näin hävitä perinteisiä langallisia kuulokkeita helpommin. Aiemmin syntyi myös pienimuotoinen kohu, kun Apple poisti App Store -sovelluskaupastaan Finder for AirPods -sovelluksen, joka oli tarkoitettu kuulokkeiden etsimiseen. Nyt Apple on toteuttanut sovellusta vastaavalla perusidealla oman toimintonsa.

Applen AirPods-etsimistoiminto esittää viimeisen saadun sijainnin kartalla kadonneille kuulokkeille perustuen niiden yhdistymiseen kaikkiin saman Apple-tilin laitteisiin. Jos kuulokkeet esimerkiksi jäävät kotiin, jossa on myös iPad, voi se raportoida niiden ajantasaisen sijainnin. Lisäksi toiminto mahdollistaa äänen soittamisen kuulokkeista, jolloin ne voi paikantaa lähistöltä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom