Mobiili.fi Apple julkaisi iOS 10.0.2 -päivityksen iPhoneille ja iPadeille – korjaus kuulokeongelmaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2082
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iOS 10.0.2 julki.


  Apple on julkaissut iOS 10.0.2 -korjauspäivityksen iPhoneille, iPadeille sekä iPod toucheille.

  iOS 10:n ensimmäinen varsinainen pieni korjauspäivitys korjaa ongelman, joka saattoi johtaa iPhone 7 -puhelinten mukana toimitettavien Lightning-kuulokkeiden tai adapterin kautta käytettyjen kuulokkeiden painikkeiden toiminnan keskeytymiseen.

  Lisäksi toisena korjauksena päivitys tuo ratkaisun ongelmaan Kuvat-sovelluksessa, joka saattoi lakata toimimasta iCloud-kuvakirjaston päälle kytkemisen jälkeen. Lisäksi on ratkaistu ongelma, joka esti joidenkin sovelluslaajennusten käyttöönoton.

  Apple julkaisi iOS 10:n päivityksenä heti alusta alkaen iOS 10.0.1 -versiona iOS 10.0:n sijaan. iOS 10:llä varustetut iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -puhelimet ovat ladanneet käyttöönoton yhteydessä päivityksen tähän samaan iOS 10:n julkaisuversioon.

  iOS 10 julkaistiin 13. syyskuuta. Se on saatavilla iPhone 5:lle ja uudemmille iPhoneille, iPad 4:lle ja uudemmille iPad Air- ja Pro-malleille, iPad mini 2:lle ja uudemmille sekä lisäksi kuudennen sukupolven iPod touchille

  Apple on jo myös julkaissut ensimmäisen beetatestiversion iOS 10.1 -päivityksestä. Se tuo iPhone 7 Plus -puhelimiin Kamera-sovellukseen uuden bokeh-syväterävyysefektiä hyödyntävän muotokuvatilan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju