• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myydään Apple iPhone SE 2020 128 GB 499€ Helsinki

jtpi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
13.6.2006
Viestit
109
Reaktiopisteet
4
Puhelinmalli
S10+
Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä
SIM-lukittu
Ei
Väri
Punainen
Tallennustila
128
Kunto
Uutta vastaava
Vaihto
Kyllä
Hintapyyntö
499 euroa
Sijainti
Helsinki
Toimitustavat
f2f Helsingissä
Myyjän nimi
yv
Myyjän sähköposti
yv
Myyjän puhelinnumero
yv
Myynnissä 26.5.2020 ostettu punainen iPhone SE 2020 puhelin (128 GB). Puhelinta ei ole juuri käytetty ja se on täysin virheetön. Mukaan kaikki alkuperäispaketin sisältämät asiat. Lisäksi Nillkinin suojakuori (musta) ja panssarilasi. Syynä myynti/vaihtohaluille on käyttäjän iPhone-yhteensopimattomuus.
Tarjota voi seuraavia puhelimia: Samsung Galaxy S20 5G, S20+ 5G ja OnePlus 8 Pro
Harkintaan myös: Samsung Galaxy Note 10+ sekä Google Pixel 4 XL
Yhteydenotot: yv
 
Viimeksi muokattu:

kovas

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
26.9.2009
Viestit
4
Reaktiopisteet
0
Miten ois hyväkuntoinen Pixel 3 - 64gb? :)
 

jtpi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
13.6.2006
Viestit
109
Reaktiopisteet
4
Puhelinmalli
S10+
Miten ois hyväkuntoinen Pixel 3 - 64gb? :)
Kiitoksia tarjouksesta, mutta minulla oli jo männäaikoina tuo mainio puhelin. Ja kuten eräs kreikkalainen filosofi totesi jo kauan sitten: "samaan virtaan et oi astua monta kertaa". Ilmoitusta editoitu ja rahamyynti lisätty rahamiehiä varten.
 
Top Bottom