• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Apple iPhone 6s 32Gt (Space Gray)

Tila
Ei auki vastauksille.

Krademuzy

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
7   0   0
Liittynyt
13.8.2013
Viestit
244
Reaktiopisteet
118
Puhelinmalli
Apple iPhone 13 mini
Takuu
31.12.2017 asti (Elisa/Saunalahti)
Kuitti
On
Väri
Avaruusharmaa / Space Gray
Tallennustila
32Gt
Kunto
Uudenveroinen
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
480€ sis. toimituksen
Sijainti
Lahti
Toimitustavat
Posti, nouto
Myyjän sähköposti
YV:lla saa
Myyjän puhelinnumero
YV:lla saa
MYYTY!

Joo, eipä se iPhone loppujenlopuksi maistu vähän isommassakaan koossa :D Eli myyntiin uudenveroinen vajaa kuukauden vanha iPhone 6s 32Gt avaruusharmaa. Ostettu Elisalta. Pidetty aina suojakuoressa ja lasikalvo laitettu päälle. Mukaan tulee vielä yksi käyttämätön lasikalvo sekä kaksi suojakuorta (lompakkosuoja sekä läpinäkyvä silikonisuoja). Puhelimessa ei ole käytönjälkiä, kuin uusi ulkoisesti.

Mukaan siis kaikki mitä alkuperäisessä paketissa oli. Kuulokkeet käyttämättömät.

Ei vaihtoja paitsi rahaan. Tarjouksia voi jättää mutta hinta aikalailla tiukka.

Toimitustapa rahat tilille -> puhelin postiin. Myös nouto Lahdesta onnistuu sovittaessa.
 

Liitteet

 • iphone.jpg
  iphone.jpg
  322.8 KB · Katsottu: 88
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom