1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Apple iPhone 5S 16Gb, riittääkö muisti?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Minnii, 11/6/14.

 1. Minnii

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/6/14
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S2
  Olen hetken aikaa jo miettinyt 5s:n ostoa, mutta minua mietityttää että mahtaako 16 Gb riittää. Kalliimpaa versiota en aio ostaa. Myös akun kesto normaalilla käytöllä (facebook, instagram, snapchat) olisi kiva tietää. En siis pelaile paljoakaan puhelimella, eikä oikeastaan nykyisestäkään kapulasta löydy kuin pari sovellusta ladattuna. Kuvia on jonkun verran, musiikkia pari biisiä. Eniten kiinnostaisi siis tuo akun kesto, että kestääkö akku päivän verran lataamatta, jos siis käytän suht. aktiivisesti yllä mainittua kolmea sovellusta. Ensimmäinen iPhone olisi siis kyseessä. Nykyisen s2 akku on romahtanut viime aikoina oikein kunnolla, sillä kuukausi takaperin se kesti vielä päivän lataamatta, mutta nyt saan ladata sen pari kertaa päivässä, jottei akku loppuisi. Käyttöä en ole siis lisännyt, vaan normaalina pysynyt kokoajan. Tätä keskustelua luettuani huomasin joillain olevan ongelmia näytön reunojen huonosta kosketuksen tunnistamisesta. Paljonko kyseinen vika vaikeuttaa käyttöä? Onko kotinäppäimen naksuminen yleistä, vai onko se vain satunnainen vika? Mahtaako näppäimen naksumisesta saada takuuhuoltoa? Jossain luki myös, että näyttö jotenkin naksuisi reunoilla tai olisi jotenkin irti (mikäli käsitin oikein), onko se yleistä? Ja sitten vielä oikein amatöörikysymys, kuinka helposti/nopeasti ios:ia oppii käyttämään, kun viimeiset pari vuotta androidi ollut käytössä? Oppiiko siis ios:in idean nopeasti? Tokihan se riippuu henkilöstä, mutta suunnilleen..? Kiitos vastauksista jo etukäteen, apu tulee tarpeeseen!
   
 2. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  15527
  Tykkäykset:
  3782
  Puhelinmalli:
  iPhone 7
  Akku kestää hyvin pienellä rasituksellakin.
  Kuvailemallasi käytöllä muistikin riittää.
  Puhelimen käytönopettelu on perin helppoa.
   
 3. cinse

  cinse Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  27   0   0

  Liittynyt:
  19/7/12
  Viestit:
  8771
  Tykkäykset:
  4699
  Puhelinmalli:
  onhan noita
  Kyllähän se 16gb riittää vallanmainiosti, ottaa kylkeen pilven jos ei riitä. Tietty se tila on yksilöllistä, mulla tulee kaikki musiikki verkosta ja kuvat menee dropboxiin. Joten itelle riittää ihan minimalistinen tila.
   
 4. projector

  projector Ole sinä tavis hiljaa, mää oon VIP

  Palaute - 100%
  160   0   0

  Liittynyt:
  31/12/06
  Viestit:
  5884
  Tykkäykset:
  2017
  Puhelinmalli:
  Usein vaihtuva malli
  16GB 645€ ja 32GB 699€ joten ei mikään järkky ero :)
  Niin ja gigantti.
   
 5. cinse

  cinse Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  27   0   0

  Liittynyt:
  19/7/12
  Viestit:
  8771
  Tykkäykset:
  4699
  Puhelinmalli:
  onhan noita
  No ei kyllä, jälleenmyyntiarvo taitaa olla parempi pidempään, isommalla tilalla varustetussa jos myöhemmin haluaa puhelimesta löytyä.
   

Jaa tämä viestiketju