Mobiili.fi Apple esitteli myös liudan uusia Beats-kuulokkeita AirPods-tekniikalla – jopa 40 tunnin...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2094
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Uusien iPhone- ja Apple Watch -julkistusten lisäksi Apple esitteli eilen keskiviikkona uudet langattomat AirPods-kuulokkeet, joiden sydämenä sykkii Applen itse suunnittelema W1-piiri. Samainen piiri löytyy myös Applen Beats-brändin uusista kuulokkeista. W1:n ansiosta kuulokkeet on helppo yhdistää iPhoneen, ja iCloud-tilin kautta kuulokkeet rekisteröidään myös Apple Watchiin, iPadiin ja Maciin. Lisäksi uutuudet sisältävät nopeaa latausta tarjoavan Fast Fuel -ominaisuuden.

  [​IMG]

  Powerbeats 3 on uusin versio Beatsin Powerbeats-sarjassa. Istuvuutta on parannattu aiemmista malleista ja akkukestoa täydellä latauksella riittää 12 tuntia. Viiden minuutin pikalataus antaa virtaa vaikkapa tunnin mittaisen treenisession ajaksi. Powerbeats 3:n myynti alkaa myöhemmin syksyllä ja suositushinta on 199,95 euroa.

  [​IMG]

  BeatsX on uusi, edullisempaan päähän asettuva Beats-malli. Akkukestoa on parhaimmillaan kahdeksan tuntia, ja viiden minuutin latauksella soitto jatkuu kaksi tuntia. 149,95 euron hintaiset kuulokkeet tulevat myyntiin myöhemmin syksyllä.

  [​IMG]

  Beats Solo3 on uusin versio Solo-malleista. Mukana on helpon parituksen tarjoava W1-piiri ja peräti 40 tunnin akkukesto täydellä latauksella. Fast Fuel -pikalataus antaa viiden minuutin latauksella kolme tuntia käyttöaikaa. Solo3 on nyt tilattavissa ja suositushinta on 299,95 euroa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju