Mobiili.fi Apple avasi uuden palvelukanavan – Teknistä tukea ja käyttövinkkejä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Apple Support löytyy nyt myös Twitteristä.


  Apple on tänään perustanut uuden Twitter-tilin. Apple Support tarjoilee nimensä mukaisesti teknistä tukea. Lisäksi luvassa on iOS-vinkkejä.

  Suomessa Twitter ei ole saavuttanut erityisen laajaa suosiota, mutta palvelulla on silti omat käyttäjänsä. Esimerkiksi teknisten alojen aktiivitoimijat, poliitikot ja yhtiöiden asiakaspalvelijat ovat ottaneet Twitterin omakseen.

  Tänään joukkoon liittyi Apple uudella Apple Support -tilillään. Uunituoreen Twitter-tilin takaa löytyy Applen asiakaspalvelutiimi, joka tarjoaa yhtiön asiakkaille teknistä tukea ja apua ongelmatilanteissa.

  Lisäksi Apple Support lupaa jakaa iOS-laitteiden käyttämiseen liittyviä vinkkejä. Peli onkin jo avattu Notes-sovelluksen tarkistuslistoihin liittyvällä vinkillä.

  Apple Supportilla on artikkelin kirjoittamishetkellä jo lähes 6000 seuraajaa ja joukko kasvaa hurjaa vauhtia jatkuvasti. Myös ensimmäiset kysymykset ja ongelmat on jo suunnattu kohti uutta Twitter-tukitiliä. Mukaan viestittelyyn voit liittyä kurkkaamalla Applen tilin täältä.


  Tips and tutorials from the same Apple Advisors you know and trust – now available on Twitter. #AppleSupport pic.twitter.com/ERVDMUjXO1

  — Apple Support (@AppleSupport) 3. maaliskuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju