Mobiili.fi App Store tulee telkkariin – uusi Apple TV tuo tvOS:n, pelit ja App Storen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Apple TV


  Applelta on odotettu jo pitkä tovi uutta Apple TV -mediasoitinta. Kolme vuotta sitten julkistettu laite väistyy vihdoin ja tarjolle tulee uusi Apple TV. Siinä on rutkasti uudistuksia, mutta samalla sen hinta nousee korkeammaksi.

  Apple TV:ssä on yhtiön suunnittelema A8-järjestelmäpiiri. Laitteessa on HDMI- ja Ethertnet -liitännät.

  Apple TV:n hinnat:

  • 32 gigatavun Apple TV: 149 dollaria
  • 64 gigatavun Apple TV: 199 dollaria

  Apple TV tulee saataville lokakuun loppupuolella.

  Uudessa Apple TV:ssä on sisäänrakennettuna Siri-apuri, joka auttaa eri tilanteissa. Apple TV:n voi esimerkiksi käskeä toistamaan eri TV-ohjelmia tai elokuvia. Applen esimerkissä käyttäjä pyytää Siriä näyttämään hauskoja TV-sarjoja ja Apple TV etsii komediasarjoja. Katsoessa elokuvaa voi Siriä pyytää näyttämään säätiedot. Tällöin säätiedot ilmestyvät TV-ruudun alalaitaan keskeyttämättä ohjelmaa.

  [​IMG]
  Apple TV:n uusi käyttöliittymä


  Uudessa kaukosäätimessä on kuuden näppäimen lisäksi kosketusalusta, jolla ohjataan käyttöliittymää. Kaukosäädin voi toimia peleissä Wii-pelikonsolin ohjaimen tyyliin peliohjaimena. Kaukosäädin kommunikoi Apple TV:n kanssa Bluetoothin välityksellä ja kaukosäätimen akku kestää parhaimmillaan kolme kuukautta. Sen lataus onnistuu Lightning -liitännän kautta.

  Apple TV:hen voi ladata sisältöä – sovelluksia ja pelejä – App Storen kautta. Sieltä voi ladata esimerkiksi Asphalt-mobiiliajopelin – jopa uusi Guitar Hero tulee saataville Apple TV:lle. Apple TV:llä voi pelata esimerkiksi suosittua Crossy Road -peliä kaukosäätimen kosketusalustan avulla.

  GIlt-sovelluksen kautta voi tarkkailla erilaisia vaatteita. Vaateostoksia voi siis tehdä Apple TV:n kautta kotisohvalla. Taasen MLB-sovelluksen kautta voi katsella baseball-otteluita – jopa kahta samaa aikaa. Sovellus näyttää myös tilastoja otteluista.

  Uutuuslaite käyttää tvOS -käyttöjärjestelmää.

  Apple TV:stä löytyy luonnollisesti iTunes ja Apple Music.

  Päivitämme artikkelia.

  [​IMG]
  Apple TV:n kaukosäädin

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju