Antaako tämä uutuus esimakua huippu-Nokiasta? HMD:n kumppanin Sharp esitteli uuden...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15389
Reaktiopisteet
103

Sharp Aquos R tulee 22,6 megapikselin kameralla.


Suomalainen Nokia-puhelimista nykyisin vastaava HMD Global tekee läheistä yhteistyötä valmistajakumppaninsa Foxconnin kanssa. Nykyisin Foxconnin leiriin kuuluu myös japanilainen näyttö- ja puhelinvalmistaja Sharp, joka on nyt julkistanut uuden Aquos R -huippupuhelimensa.

Ennen ensimmäisten uusien Nokia-puhelinten tuloa huhuttiin laajasti Nokioiden rakentuvan samalle alustalle Sharpin kanssa. Julkistetuissa puhelimissa tämä ei kuitenkaan toistaiseksi ole juuri näkynyt – tosin Nokia 6 kertoi aluksi nimekseen Sharp tietokoneeseen kytkettäessä, mutta kyse oli ilmeisesti Foxconnin kautta tulleesta Android-ohjelmistosta muuttamatta jääneestä yksityiskohdasta, joka on sittemmin korjattu. HMD Globalin johtajien toimesta Sharp-kytkökset on tiukasti kiistetty.


Sharp Aquos R:ssä on 5,3 tuuman näyttö.


Sharp Aquos R sisältää 5,3 tuuman näytön 2560×1440 pikselillä ja Sharpin suosimalla IGZO-näyttötekniikalla, 22,6 megapikselin taka- ja 16 megapikselin etukameran, Qualcommin tehokkaan Snapdragon 835 -huippujärjestelmäpiirin, 4 gigatavua RAM-muistia sekä 3 160 milliampeeritunnin akun Quick Charge 3.0 -pikalatauksella USB-C-liitännän kautta. 90 asteen kuvakulman tarjoavassa 22,6 megapikselin ja f/1,9-aukon takakamerassa on myös optinen kuvanvakain.

Sharpin uutuus tullee myyntiin lähinnä Japanissa ja mahdollisesti muutamissa muissa maissa. Nähtäväksi jää, onko uutuudella mitään yhteyttä myöhemmin tänä vuonna odotettaviin uusiin Nokia-huippupuhelimiin.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom