Mobiili.fi Angry Birds -elokuva teattereihin tänään – huomaa tämä erikoiskoodi peliin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Angry Birds -elokuvassa seikkaileva lintukolmikko.


  Suomalaisen Rovion Angry Birds -elokuva tulee ensi-iltaan teattereissa tänään eri maissa, mukaan lukien Suomessa. Esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Kiinassa ensi-illan vuoro on kuitenkin vasta viikon päästä.

  Angry Birds -elokuvan tuotanto on maksanut kymmeniä miljoonia ja Rovio sekä elokuvan jakelijana toimiva Sony aikovat upottaa vielä 100 miljoonaa euroa lähestyvän summan elokuvan markkinointiin ympäri maailman.

  Rovio on työstänyt elokuvaa kovemmalla tahdilla 3,5 vuoden ajan ja ajatus elokuvan teosta on siintänyt jo pidempäänkin. Elokuvan myötä Angry Birds -linnut ovat saaneet uuden ulkomuodon ja olemuksen – niillä on nyt jalat, kädet ja mikä tärkeintä – ne puhuvat. Elokuvassa juoni rakennetaan päähenkilönä toimivan punaisen Red-linnun ympärille ja tarina on oikeastaan tuttu jo aivan ensimmäisestä Angry Birds -pelistä vuodelta 2009 – possut tulevat ja vievät lintujen munat, minkä jälkeen linnut lähtevät taistoon muniensa takaisin saamiseksi.

  Elokuvan animaatio on tasokasta, grafiikka näyttävää ja kokonaisuuskin aivan viihdyttävä, joskaan juonellisesti tarjolla ei ole mitään valtavan mielenkiintoista eivätkä kaikki vitsit ole niin hauskoja – tai aukea täällä esitettävässä suomeksi dubatussa versiossa. Ja onpa elokuvan ympärille syntynyt rasismikohukin!

  [​IMG]
  Elokuvan jälkeen näytettävä koodi avaa Angry Birds Action! -pelissä uuden alueen.


  Roviolle Angry Birds -elokuvan menestyminen on äärimmäisen tärkeä asia. Siihen itsessään on sijoitettu paljon, mutta samalla myös Rovion Angry Birds -oheistuotteiden myynnin kääntyminen jälleen kasvuun lepää elokuvan menestymisen varassa. Viime vuonna Rovion liikevaihto laski edelleen ja se teki ruman, 13 miljoonan euron, liiketappion rahakkaiden vuosien jäätyä taakse.

  Oheistuotemyynnin kiihdyttämisen ohella Angry Birds -elokuva yhdistyy myös tuoreeseen Angry Birds Action! -peliin. Elokuvan lopputekstien yhteydessä esitetään koodi, jonka kuvaamalla aukeaa pelistä uusi alue, possujen saari Piggy Island.

  Lisäksi vastaavia koodeja tullaan näkemään myös muualla Angry Birds -tuotteissa ja materiaaleissa, yhteensä koodeja on yli 24. Ne avaavat erilaisia lisävoimia, minipelejä, animoitua tai muuta sisältöä Angry Birds Action! -pelissä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju