Angry birds asennus/toiminta ongelma

Keskustelu osiossa 'Sovellukset', aloittaja tanhis, 12/4/11.

 1. tanhis

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/4/11
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  En nyt ollut ihan varma että mille alueelle tämä viesti pitäisi laittaa.

  Mutta ongelman nimi on sellainen että asensin uuden angry birds RIO:n nokian n8:lle ja se toimi ja kukku muutaman päivän kunnes painoin pelin sisällä trailerin näyttävää nappulaa jota ennenkin olen katsonut. No se ei näyttänyt traileria vain koko ohjema kaatui. No tämän jälkeen se ei enää käynnistynyt.

  Sitten koetin että jos poistan koko lintupelin ja asennan uudestaan. No sitten tuli eka ongelma kun koetin asentaa sitä uudelleen ovi storesta niin se ei anna lataa vaihtoehtoa vain AVAA vaihtoehdon no eihän se sitä avaa kun se on poistettu. No sain tämän ongelman kierrettyä niin että ostin pelin uudelleen jolloin se ainakin latasi ja asensi sen uudelleen mutta ongelma ei poistunut eli vieläkään en saa sitä auki.

  Eli nyt loppui oma tietämys ja ideat että miten pitäisi jatkaa eli miten saan poistettua kaiken kyseiseen peliin liittyvän että saisin sen uudelleen asennettua ja tietty puhelimella on myös muita angry birds pelejä joka vaikeuttaa poistoa entisestään.
   
 2. zige Bannattu tunnus

  Palaute - 97.6%
  121   3   0

  Liittynyt:
  11/8/08
  Viestit:
  6696
  Tykkäykset:
  1458
  Puhelinmalli:
  Jaa'a
  Mitä kautta poistit sen? Sovellusten hallinnasta, vai sovellukset kansiosta Järjestele -namiskan kautta? Jos poistit sovellukset kansiosta, niin kokeile poistaa Sovellusten hallinnasta. Voin myös lähettää sinulle suoraan ABR:n asennustiedoston esim. s-postiisiin, jos pistät s-postisi yv:llä niin ei tarvitse aina maksaa uudestaan, että voit asentaa ja kokeilla toimiiko. Itse en ole mitään trailereita kokeillut, enkä tiedä viitsinkö :D Mutta neuvot on aika vähissä... Viimeisin mitä kannattaa harkita on puhelimen täystyhjennys eli tehdasasetusten palautus joka tyhjentää koko puhelimen ja pistää siihen kuntoon kun olisi juuri tehtaalta tullut, mutta harkitse sitä ihan viimeiseksi.
   

Jaa tämä viestiketju