Mobiili.fi Angry Birds Action! saapui ladattavaksi – rinnalle tulossa valtava ”lintukoodien” järjestelmä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Vihaiset linnut eivät luovuta. Suurella rahalla tehty animaatioelokuva saapuu teattereihin ensi kuussa ja uusin Angry Birds -peli on nyt julkaistu maailmanlaajuisesti. Samalla Rovio suunnittelee mittavaa QR-koodimaista järjestelmää uusien lintutuotteiden ympärille.

  Angry Birds Action! ei ole perinteinen ritsapeli, vaikka tuttua henkeä pelistä löytyykin. Sen sijaan linnut liikkuvat kolmiulotteisella ja yläviistosta kuvatulla pelilaudalla juosten ja tuhoavat matkalla mahdollisimman paljon ympäristöään. Hahmojen tyyli on lainattu Angry Birds -animaatioelokuvalta, joka saapuu Suomessa teattereihin 13. toukokuuta.

  Rovio-uutuus on jo tovin ollut saatavilla tietyillä markkinoilla. Nyt Angry Birds Action! on lanseerattu maailmanlaajuisesti. Peli on saatavilla sekä Google Playssa että Applen App Storessa, mutta tällä hetkellä vain ensin mainittu vaikuttaa ehtineen julkaista pelin myös Suomesta käsin ladattavaksi. iOS-version pitäisi kuitenkin seurata pian perässä.

  [​IMG]
  Angry Birds Action!


  Uuden pelin ja elokuvan ympärille on kuitenkin suunnitteilla pelkkää ulkomuotoa syvempää yhteistyötä. The Vergen mukaan Angry Birds -brändätyissä tuotteissa tulee jatkossa olemaan mukana QR-koodien tapaisia BirdCodes-koodeja. Rovio-fanit voivat esimerkiksi MacDonald’sissa vieraillessaan tai tiettyjä Legoja ostaessaan skannata tuotteesta löytyvän koodin puhelimellaan ja päästä käsiksi lyhyeen minipeliin. Pelien teemat ja toimet vaihtelevat yhteistyökumppanin mukaan ja toistuvat pelikerrat vaativat useita skannauksia.

  [​IMG]
  Tämä BirdCode mahdollistaa valokuvien ottamisen virtuaalisen Red-lintuhahmon kanssa.


  Rovion kerrotaan tulostaneen jo yli miljardi kappaletta koodeja, joita jaellaan eri puolille maailmaa. Valtava BirdCodes-järjestelmä lähtee liikkeelle uuden elokuvan julkaisun aikoihin. Lisäksi elokuva osallistuu lintumaniaan myös konkreettisesti: leffan lopputekstien takana näkyvän koodin on määrä avata Angry Birds Action! -peliin uusi pelattava alue ja vaihtoehtoinen loppu juuri katsotulle elokuvalle.

  Vaikka Angry Birds -pelit vetävät edelleen pariinsa paljon pelaajia, on brändin vetovoima vähentynyt huomattavasti. Lisäksi Roviolla on ollut vaikeuksia kääntää pelaajamääriä näkyviksi tuloiksi. Onkin erittäin mielenkiintoista nähdä, voiko elokuva ja BirdCodes-järjestelmä potkaista puuskuttavan lintubrändin taas jaloilleen vai meneekö valtava satsaus Angry Birdsiin hukkaan.

  [​IMG]
  Koodiskannauksen tulos: Mobiili ei vihaista lintua kiinnosta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju