Androidit langattomalla katauksella

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja jalkkis, 15/7/15.

 1. jalkkis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/12/03
  Viestit:
  214
  Tykkäykset:
  8
  Aattelin hankkia ihka ensimmäisen Anteron winkkaluurin kaveriksi. Budjetti jossain 400€ kulmilla mutta ei oo ehdoton suuntaan tai toiseen. Uusi ja Suomesta pitää löytyä, kun menee duuniluuriksi.

  Haluaisin langattoman latauksen. Tästä syystä LG G3 pitää nyt johtopaikkaa, vaikka se on vähän turhan iso luuri makuuni.

  Mutta mitä muista vaihtoehtoja on LG:n lisäksi? Samppoihin (ainakin joihinkin malleihin) saa takakuorta vaihtamalla QI:n. Onko muita? Nexus 6, jos hinta ei ahista?
   
 2. member Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/6/05
  Viestit:
  573
  Tykkäykset:
  9
  Joko ostit ?

  Galaxy 5 menee tuohon hintaluokkaan ja langattoman latauksen saa joko ostamalla uuden takakuoren tai erikseen tarran nykyiseen kuoreen, ainakin oma netistä tilattu alle 10€ tarra SG4ssani on ihan ok, vaikka tilasinkin vahingossa väärän mallisen ja nyt takana tuntuu pieni kyhmy :rolleyes:

  Varsinkin suosittelen galaxya ensimmäiseksi anteroksi koska tukea ja tietoa on netti täynnä jos sormi menee suuhun jossain vaiheessa.
   
 3. jalkkis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/12/03
  Viestit:
  214
  Tykkäykset:
  8
  Juu, tuli avauksessa mainittu G3 hankittua. Hinta oli sopiva ja kun tajusin, että tähän sai lataavan orkkissuojatakakannen 25 rahalla, niin valinta oli helppo. Tosin piti jo suojakuori vaihtaa uuteen, kun langaton lataus pätki.

  Mutta ihan asialliselta kapulalta vaikuttaa, kun alkaa tottua anteroon.
   

Jaa tämä viestiketju