Mobiili.fi Androidia ylistänyt Google-johtaja narahti iPhonen käytöstä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2091
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Alphabetin hallituksen puheenjohtaja Eric Schmidt käytti Korean-matkallaan iPhonea. Kuva: OSEN.


  Eric Schmidt, entinen Googlen toimitusjohtaja ja nykyinen Googlen emoyhtiö Alhabetin hallituksen puheenjohtaja, kävi Etelä-Koreassa tutustumassa keinoälyyn. Paikallinen media äkkäsi nopeasti, että Schmidt käytti reissullaan Android-puhelimen sijaan Apple iPhonea.

  Mielenkiintoiseksi Schmidtin puhelinvalinnan tekee tietysti se, että mies toimii Androidia kehittävän Googlen emoyhtiön hallituksen puheenjohtajana. Lisäksi kaksi vuotta sitten mies kehui Androidia iPhonea turvallisemmaksi ja syksyllä 2014, iPhonen 6:n ilmestyttyä, mies kertoi ajatelleensa, että Applen tuolloiset uutuusmallit seurasivat Samsungin jalanjäljissä vuoden viiveellä. Silti mies itse näyttää käyttävän juuri iPhonea.

  Schmidt ei suinkaan ole ensimmäinen, joka on saanut median niskaansa vastaavista erikoisuuksista. Microsoftin Windows Phone -pomo Joe Belfiore herätti tammikuussa huomiota twiittaamalla iPhonesta. Mies kuitenkin muistutti nopeasti olevansa virkavapaalla Microsoftilta ja haluavansa tutustua kilpailijoiden tuotteisiin vapaalla ollessaan.

  Pari vuotta sitten Samsung osallistui näyttävästi (ja luultavasti varsin isolla rahalla) Oscar-gaalaan. Gaalan juontaja Ellen DeGeneres viihdytti yleisöä ja sosiaalista mediaa twiittaamalla Samsung Galaxy Note 3:lla otetun, kuuluisien näyttelijöiden täyttämän valokuvan. DeGeneres kuitenkin lähetteli kuvia ennen gaalaa ja sen aikana myös backstagelta, ja siellä hänen käyttössään oli Note 3:n sijaan iPhone.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju