Android

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja burtti, 9/4/11.

 1. burtti

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/10/08
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Ostin sit Sonyericsson arc aikaisempi sampan omnia hd (sympia) olipa pettymys toi arc ei etukameraa
  ja muutenkin vähä vajaa vai onko kaikki androidit kuitenkin tuollaisia kuten toi erkka ? löytyykö yleensä toi etukamera videopuheluita varten jos löytyy kuka vaihtais 5pv vanhaan arc:n+Live Viewin johonkin esim sampan s tai htc hd
   
 2. pyrjola

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/6/10
  Viestit:
  104
  Tykkäykset:
  1
  1) ois ehkä kannattanut tarkastaa speksit ennen ostamista. On turha huudella, että tää on ihan pas*a, kun siinä ei ole jotain. En mäkään huuda, että mun Bemarissa ei ole nelivetoa.

  2) kuka oikeasti käyttää videopuheluita ? Siis aikuisen oikeasti - en ole tehnyt ensimmäistäkään ja minulla on ollut tähän mahdollisuus ihan heti alusta lähtien.

  3) tietämättä mikä android -versio Ericssonissa on, periaatteessa kaikki samaversioiset Androidit ovat 90% samanlaisia. Eroja syntyy kapulan tehoissa, muotoilussa ja etenkin näytön laadussa. Bugisuus ei ole Androidin vika, vaan laitevalmistajan.

  4) jos et ole tyytyväinen Androidiin, älä lähde vaihtamaan noihin, vaan etsi N8 / C6 -sympparia. Olet selkeästi Symbian poikia, joten kannattaa pysyä siinä tutussa ja turvallisessa. (niin kauan kuin Nokia jatkaa sen tukemista).
   
 3. Dotzki

  Dotzki VIP

  Palaute - 100%
  88   0   0

  Liittynyt:
  8/10/09
  Viestit:
  6243
  Tykkäykset:
  1283
  Puhelinmalli:
  iPhone 7
  Iphone on ratkaisu, ainoa laite jossa video puhelut oikeasti toimii. Muutenkin se kaikkein toimivin. Nexus s on toimiva koska samsung ei ole päässyt sähläämään ohjelmistoa.
   
 4. pyrjola

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/6/10
  Viestit:
  104
  Tykkäykset:
  1
  Tuohon videopuheluun. Jos otetaan kommentoinnin alle 3GPP:n speksaama videopuhelu, se on kaikissa kapuloissa aivan yhtä surkea. Syy on videopuhelun vaatima verkkoratkaisu, jossa ehtii yhteen puheluun tulla niin monta eri välipalvelinta ja purkkia, että varsinainen puhelu on yhtä viivettä.

  iPhonen, tai oikeastaan iOS:n Facetime on taasen ehdottamasti paras toteutus proprietary -videopuhelusta ja tämän kanssa kilpailevat ainoastaan kiinteän verkon MSN Messenger, Skype Videochat ja vastaavat. Mobiilipuolella esim Fringin videopuhelu on yhtä säälittävä kuin 3GPP:n. Pitää kuitenkin muistaa, että Facetime toimii 1) vain minimissään WLAN-verkossa ja 2) vain Applen ratkaisujen välillä. On siis turha lähteä tekemään Facetime -puhelua mummolle, jolla on Nokian N8.

  Mutta, kuten jo totesin aiemmassa - videopuhelu on kapulassa aika turha ominaisuus ja sille on laitettu ihan liikaa hypeä markkinoinnnissa. Vähän niinkuin MMS aikanaan.
   
 5. murmelinpapana

  murmelinpapana

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/5/07
  Viestit:
  821
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  DNA, Htc Dream
  Ensinnäkin, jos videopuhelut on tosiaan noin tärkeä ominaisuus, niin olisi todellakin kannattanut ottaa asiasta selvää jo ennen puhelimen hankkimista. Tietoa kun on netti tulvillaan ja jos ei itse löydä jotain, niin esim. tälläkin foorumilla on kokonainen viestiketju Sony Ericsson Arcillekin.

  Toisekseen, olisi mukava tietää, miten niin "erkka" on "vähä vajaa"? Vaikea antaa esim. vinkkejä tai neuvoja, jos ei tuon enempää jaksa aukoa sanaista arkkua.

  Kolmanneksi, ehkä koko tälle vuodatukselle olisi ollut parempi paikka esim. tuolla Sony Ericssonin Experia Arc -viestiketjussa.

  Ja jos tosiaan vaihtaa haluat, niin siihenkin löytyy ihan oma paikkansa täällä. Ja löytyy jopa esitäytetty ilmoituslomakekin.
   
 6. burtti

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/10/08
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos kaikille mielipiteistä sattuu oleen toi videopuhelu tarpeellinen kuin myös hyvä kamera väintään 8mb ja kyllähän ton arc:n
  sais tankattua mieleiseksi mut lähti kiertoon joten kertokaas mikä tilalle kun ei jaksais odotella sampan2 tai htc:n uudempia ellei ole
  myynnissä huomenna.
   
 7. murmelinpapana

  murmelinpapana

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/5/07
  Viestit:
  821
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  DNA, Htc Dream
  Onko videopuheluiden ka 8 MP:n kameran lisäksi muita toiveita? Oliko esim. Android mieleinen, vai haluaisitko jotain muuta?
   
 8. pyrjola

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/6/10
  Viestit:
  104
  Tykkäykset:
  1
  Noiden kahden kirjoitelman perusteella yhä vahvemmin suosittelen Nokian N8 / C6 -kapuloita. N8:ssa on jo niin loistava kamera, että se yksinään saa burtin tyytyväiseksi.
   

Jaa tämä viestiketju