Android Wearin suuri päivitys lähestyy – viimeinen testiversio julkaistu

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22317
Reaktiopisteet
216
android_wear_20_developer_preview_play_store-700x350.jpg

Android Wear 2.0 on tuomassa merkittäviä uudistuksia.


Google on julkaissut viidennen ja samalla viimeisen kehittäjille suunnatun testiversion Android Wear 2.0 -käyttöjärjestelmästä. Päivityksen virallisen julkaisun on määrä tapahtua 9. helmikuuta.

Viides testiversio sisältää pääosin virheenkorjauksia, mutta mukana on nyt myös sovellustuki iOS-käyttäjille. Android Wear on ollut iOS-yhteensopiva jo vuodesta 2015, mutta Android Wear 2.0:n ansiosta kolmannen osapuolen kehittäjät voivat tarjota Android Wear -sovelluksiaan myös iPhone-käyttäjille. Google on halunnut vähentää Android Wearin riippuvuutta älypuhelimesta muun muassa niin, että kelloihin voidaan asentaa itsenäisesti toimivia sovelluksia kellon oman sovelluskaupan kautta. Kunhan kellon sovellus on tehty toimimaan itsenäisesti, voi sitä käyttää myös iPhoneen yhdistetyssä kellossa.Oman sovelluskaupan lisäksi Android Wear 2.0 on tuomassa tuen myös Android Pay -maksuille sekä Google Assistantin, mutta nämä eivät toistaiseksi koske Suomea. Muita uudistuksia ovat muun muassa uudet älykkäät pikavastausmahdollisuudet viesteihin ja kellotauluihin laajemmin tulevat sovelluksien tiedot, joita Google kutsuu Applen tavoin komplikaatioiksi.

Android Wear 2.0 -päivityksen saavien kellojen lista on jo paljastunut. Lisäksi helmikuulle odotetaan useampia uusien kellojen julkaisuja. Android Wear -päivityksen yhteydessä 9. helmikuuta odotetaan LG:n julkaisevan kaksi yhdessä Googlen kanssa kehitettyä kelloa, ja Huawein uuden kellon odotetaan saapuvan 27. helmikuuta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom