MobiiliBlogi Android Wear saa interaktiiviset kellotaulut

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2113
  Tykkäykset:
  4
  Google viimeistelee älykelloille suunnatulle Android Wear -käyttöjärjestelmälleen uutta päivitystä, joka on tarkoitus julkaista käyttäjille seuraavien viikkojen aikana. Se sisältää kaksi keskeistä uudistusta, jotka ovat interaktiiviset kellotaulut sekä Google-kääntäjä.

  Interaktiiviset kellotaulut tekevät Googlen alustaa hyödyntävistä älykelloista entistäkin monipuolisempia. Päivityksen myötä kellotauluihin rakennettuja toimintoja voidaan viedä vieläkin pidemmälle. Käyttäjä pystyy esimerkiksi avaamaan suoraan määrätyn sovelluksen ja laajentamaan näkyvillä olevia tietoja koskettamalla niitä. Googlen itse tuo saataville kolme uusia ominaisuuksia hyödyntävää kellotaulua, jotka ovat Bits, Under Armour ja Together. Bits antaa käyttäjän valita mitkä tiedot ovat esillä, Under Armour kokoaa askeleet, kalorit sekä kuljetun matkan samaan kellotauluun ja Together mahdollistaa muun muassa kuvien ja hymiöiden lähettämisen toisen käyttäjän kelloon.


  [​IMG]

  Google-kääntäjä tulee päivityksen myötä Android Wear -kelloihin. Sen avulla käyttäjä voi reaaliajassa kääntämään puhetta kielestä toiseen. Se toimii myös itsenäisesti ilman puhelinta, kunhan kello on yhteydessä WiFi-verkkoon.


  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju