Android Wear -kelloja tulossa paljon lisää – mukaan Movado, Tommy Hilfiger ja Hugo Boss

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216

Movadon tulevista Android-kelloista ei ole vielä kuvia. Tässä Movadon aiempi perinteinen rannekello.


Uusia Android Wear -kelloja ollaan esittelemässä runsaasti lähiaikoina. Uutuusjulkistuksia kiihdyttää nyt merkittävän Android Wear 2.0:n julkaisu hiljattain.

Erityisesti Sveitsissä vielä maaliskuun aikana järjestettävät Baselworld-kellomessut toimivat esittelypaikkana tänä vuonna myös monille perinteisten kello- ja muotibrändien Android-älykelloille.

Esimerkiksi Movado Group aikoo esitellä Baselworldissa 23. maaliskuuta ensimmäiset viisi miehille suunnatun Movado Connect -mallisarjan kelloaan. Tarkempia tietoja kelloista ei ole vielä nyt paljastettu, mutta malliston lähtöhinnan on kerrottu asettuvan 495 dollariin. Lisäksi kellotaulujen tyylin on kerrottu olevan valittavissa useista eri vaihtoehdoista ja säädettävissä muutamin eri valinnoin oman maun mukaiseksi.

Movadon lisensoimiin brändeihin kelloissa kuuluivat myös Tommy Hilfiger ja Hugo Boss, joilla merkeillä varustettuna tullaan myös näkemään ensimmäiset Android Wear -kellot syksyllä. Myös Movadon oman brändin kellot ovat tulossa myyntiin vasta syksyn tullessa.

Baselworldin ennakkoon odotetuimpiin Android-kellojulkistuksiin lukeutuu myös TAG Heurin toisen sukupolven Android Wear -kello.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom