Android Wear 2.0 tulossa vihdoin 9. helmikuuta

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216

Android Wear 2.0 on tuomassa merkittäviä uudistuksia.


Android Wear 2.0 -päivitys kelloille tullaan lanseeraamaan torstaina 9. helmikuuta, kertoo luotettavista tiedoistaan tunnettu mobiilialan vuotaja Evan Blass.

Aiemmin on tiedetty Android Wear 2.0:n olevan tulossa varhain helmikuussa Googlen lähetettyä tiedon ulkopuolisille sovelluskehittäjille.


Mark your calendar: Android Wear 2.0 launches on February 9th.

— Evan Blass (@evleaks) January 17, 2017


Android Wear 2.0 piti alun perin julkaista jo hyvissä ajoin viime vuonna, mutta sen kerrottiin myöhästyvän alkuvuoteen 2017.

Android Wear 2.0:n myötä Google pyrkii tekemään älykelloista entistä riippumattomampia älypuhelimista. Ne saavat myös oman Play-kauppansa, josta sovelluksia voi lisätä suoraan kellosta.

Lisäksi Android Wear 2.0 on tuomassa tuen myös Android Pay -maksuille ja Google Assistantin, mutta nämä eivät toistaiseksi koske Suomea. Muita uudistuksia ovat muun muassa uudet älykkäät pikavastausmahdollisuudet viesteihin ja kellotauluihin laajemmin tulevat sovelluksien tiedot, joita Google kutsuu Applen tavoin komplikaatioiksi.

Google on julkaissut jo neljä kehittäjäesiversiota Android Wear 2.0:sta, ja viidennen pitäisi olla vielä tulossa tammikuussa.

Android Wear 2.0 -päivityksen saavien kellojen lista on jo myös paljastunut. Google on kehittänyt vielä tuntemattoman valmistajan kanssa kaksi uutta Android Wear -kelloa, jotka julkistettaneen Android Wear 2.0:n tulon aikoihin.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom