Mobiili.fi Android-uutuudet julki pian – Google I/O -konferenssin ohjelma nähtävissä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Googlen vuosittainen kehittäjäkonferenssi on alle kuukauden päässä. Kiinnostuneita valmistellaan nyt tapahtumaa varten, sillä Google on päivittänyt tapahtumasivuille tarkempaa ohjelmatietoa.

  Google I/O 2016 potkaistaan käyntiin 18. toukokuuta. Perinteisesti ohjelman kärjessä on keynote-puhe, jonka pitää Googlen toimitusjohtaja Sundar Pichai.

  Ensimmäisen keynoten jälkeen Google I/O tarjoilee kolmen päivän ajan esityksiä Android-uudistuksista ja Googlen innovaatioista. Huomiota annetaan muun muassa Material Design -periaatteille, peleille, Android Autolle ja VR-teknologioille.

  Konferenssin odotetuin tapahtuma on kuitenkin todennäköisesti uuden Android-version esittely. Android N:n uudistuksiin uskotaan kuuluvan monet rakenteelliset muutokset valikoissa ja ilmoituksissa sekä uuteen uskoon muokkaantuva emoji-valikoima. Google I/O 2016 -ohjelman perusteella Android N saatetaan esitellä heti ensimmäisenä tapahtumapäivänä Pichain keynote-puheen jälkeen.

  Tilaisuuksia voi selata ja seurata tapahtumasivuilla. Mikäli liveseuranta ei innosta, voit luonnollisesti lukea uusimmat uutiset Googlelta myös Mobiili.fistä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju