Android työkäyttöön

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Tune, 8/11/12.

 1. Tune Vieras

  0   0   0

  Mikä Android olis hyvä työkäyttöön. Eli mielellään IP sertifikoitu. Nykyinen luuri on Motorola Defy. Pitäs päivittää parempaan ja isompi näyttöisempään.

  Oon katellu/räplänny Samsun Galaxy Xcoveria ja tuntu ihan ok laitteelta.

  Plussaa olis jos sais ilman custom rommeja ICS tai Jelly Beanin puhelimeen.
   
 2. jviirret Vieras

  0   0   0

  Öh? tuohan on epätarkemmalla ja hieman pienemmällä näytöllä sekä yhtä tehokkalla prossulla(800Mhz) kuin nykyinen puhelimesi.
  http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3514&idPhone2=4091

  Defy + ois speksien valossa askel parempaan suuntaan, näyttöä lukuunottamatta:
  http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3514&idPhone2=4098
   
 3. Tune Vieras

  0   0   0

  Katoppa niinpäs onkin. Jotenkin se xcover tuntuu isompi näyttösemmältä. Parempi akun kesto näyttäs ton linkin perusteella olevan Samsungissa. Siksihän mä kyselin vinkkejä, jotta tulee vaihtoehtoja. Sonylla oli kanssa jotain kestäviä luureja, liekkö kellään kokemusta?
   
 4. Sipsipussi

  Sipsipussi Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  31   0   0

  Liittynyt:
  30/3/11
  Viestit:
  2269
  Tykkäykset:
  203
  Puhelinmalli:
  Lue sigu
 5. Tune Vieras

  0   0   0

 6. Juice93

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/6/11
  Viestit:
  96
  Tykkäykset:
  2
  Xperia go:sta on kokemusta. Suorituskyvyltään hakkaa Xcoverin mennen tullen. ICS:n saa myös päivitettyä ilman roottailua (joskin on vielä hieman vaiheessa...) Akun kesto Sampassa jonkin verran parempi, siitä ei ole vertailupohjaa. Näyttö Sonyssa parempi ainakin kosketustarkkuuden suhteen. Rakenteeltaan Xcover on tukevampi, go:n kuoret narisevat epäilyttävästi. Ei kuitenkaan minkäänlaisia ongelmia ole ollut muutaman kuukauden käytön aikana sen suhteen, vaikka puhelin on käynyt möyrimässä mujussa ja kylvyssä muutaman kerran.
   
 7. Tune Vieras

  0   0   0

  Galaxy xcover tuli sit ostettua. Kaippa tuo nyt työkäytössä menee(hetken)
   
 8. lokkafps Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  30/5/03
  Viestit:
  219
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Motorola Moto Z

  Ootko ollut tyytyväinen ? Kerro vähän mitä plussia ja miinuksia on kuukauden aikana löytynyt ? Olen itse myös vähän kiinnostunut kyseisestä mallista ja muista ip-67 puhelimista.
   
 9. Arwin Grubel

  Arwin Grubel Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  45   0   0

  Liittynyt:
  5/3/09
  Viestit:
  2373
  Tykkäykset:
  1007
  Puhelinmalli:
  Note3 + Gear
  Xcoverissa on helvetin vähän sisäistä muistia ja kaikkia appseja ei saa muistikortille asennettua. Itselläni lähti ainakin päivän jälkeen myyntiin, kun ei tarvittavat ohjelmat mahtunut puhelimeen. Roottaaminen ehkä auttaisi tuohon, mutta jos ei taho...
  Vanha motorola defykin olisi parempi kuin tuo. Tai xperia go...
   
 10. Tune Vieras

  0   0   0

  Mulle riittää tallennustila täysin kun kyseessä on työpuhelin firman liittymällä. Eli ei montaa Appsia oo asennettuna. Kyllähä toi menettelee (työkäytössä) vapaa-ajan luuriksi en ostas.
   
 11. Benkku15 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  18   0   0

  Liittynyt:
  11/9/07
  Viestit:
  2641
  Tykkäykset:
  125
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 7 Plus 256GB Jet Black
  CAT B10 ois ollu myös hyvä vaihtoehto :)
   
 12. Peevo

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/13
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  3720classic, c5, b2100, galaxy xcover
  Olisin ostamassa ensimmäistä älypuhelinta, ja rahtarina välillä käyttö voi olla kovempaa. Xcoverissa on vissiin suht. kestävä näytön lasi, muut ominaisuudet kiinnostaisi enempi xperia go:n suuntaan. Tuo Catti olisi kyllä varma valinta luultavasti, on vaan hintaa tuplasti näköjään. Eli kumpaan jompaan xperia go:n tai xcoveriin taitaa valinta kallistua, onko noissa muuten mitään eroa tavan tallaajalle kuin merkki? Ja en ottanut selvää jotta onko sonyssä tuo kestävämpi lasi? Bluetooth on korvanappulan kanssa aivan ehdoton, samsungissa taitaisi olla se parempi? Ja xcoverissa tuntui navigointi ihan hyvältä, xperiasta ei ole kokemusta niin vähän pelottaa? Kumpihan noista kannattaisi nyt sitten hankkia? Niin juu ja onkos tuossa Catissa nyt yksydin prosessori vai mikä? Ja onko sillä nopeudella miten paljo merkitystä kännyköissä verraten tietokoneisiin?
   
 13. Tune Vieras

  0   0   0

  http://www.matkapuhelinfoorumi.fi/showthread.php?t=66406

  http://www.matkapuhelinfoorumi.fi/f20/sony-xperia-go-kayttokokemukset-72302/

  Lueppas nuista käyttökokemuksia. Itelläni on työpuhelimena samsung. En tykkää en yhtään. Hidas jne. Sonyn minä noista kahdesta valitsisin.
   
 14. hulkkmi

  hulkkmi Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  9   0   0

  Liittynyt:
  30/5/08
  Viestit:
  2261
  Tykkäykset:
  438
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 3 Marble White

  Siskollani on myös tuo Xcover ja sen kanssa on ollut monenlaisia ongelmia mm. kuuluvuuden suhteen (luuri näyttää pykäliä, mutta siihen ei silti saa yhteyttä, eikä data liiku) sekä satunnaiset sammumiset. Lisäksi tuossa on aivan liian pieni sisäinen muisti (Xperia Go:ssakin "jopa" 4Gt? ja Xcoverissa huimat n. 200 Mt). Itsekin päätyisin Sonyyn.
   
 15. Noke

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/4/09
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 5 & Sonera Sopiva
  Xcovereita on tullut 2 kpl hankittua työnantajalle, enkä ihan hirveästi voi kyllä suositella. Käytin itse toista kokeeksi pari viikkoa oman puhelimen rinnalla, ja tuo satunnainen sammumisilmiö tuli ainakin tutuksi. Haittaa melkoisesti, kuten kuvitella saattaa. Tilanne saattaa olla hieman korjaantunut kyllä sittemmin, ainakaan käyttäjät eivät ole valitelleet ilmiöstä enää. Joko ovat tottuneet tai sitten joku ohjelmistopäivitys on korjannut asiaa... Tiedä häntä. ;)

  Kaikista testeistä huolimatta tämän puhelimen kuuluvuus on oman kokemuksen mukaan sanalla sanoen surkea. Varsinkin, jos työsi puolesta joudut liikkumaan lämpöeristetyissä halleissa. Niiden seinät ovat piste i:n päälle Xcoverin kuuluvuusongelmissa.

  Suoraan verrannollinen käyttökokemukseen, eli ON. Alkuun voi tuntua nopealtakin, jos edellinen luuri on kovin vanha, mutta hetken käytön jälkeen "nopeuteen" on tottunut, ja hidasta puhelinta odotellessa käyttökokemus painuu ikävästi pakkasen puolelle.

  Yksi hyvä puhelin Android-puolelta tuolla hallityön puolella on ollut HTC One V. Metallirunkoisena kestävä, potkua selkeästi Xcoveria enemmän, uudempi Android-versio.

  Puhelimeen sijoittaminen on työkäytössä kuitenkin aika pikku juttu, työkäytössä satasen-parin säästö voi haitata heikentyneenä tavoitettavuutena yms. paljon sitä enemmän rahassa. Kaiken kaikkiaan, tee valintasi rauhassa, noita luureja on melkoinen määrä markkinoilla nykyisin.
   
 16. hulkkmi

  hulkkmi Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  9   0   0

  Liittynyt:
  30/5/08
  Viestit:
  2261
  Tykkäykset:
  438
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 3 Marble White
  Totta, mutta "normaalia" kestävempiä Androideja voisi olla enemmänkin ja paremmilla ominaisuuksilla (esim. Sony Xperia Acro S).
   
 17. jaakko

  jaakko Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  30/7/03
  Viestit:
  1118
  Tykkäykset:
  22
  Puhelinmalli:
  Honor 8
  Sama puhelin, kuin CAT mutta halvempi: Insmat Rock V. Käyttökokemuksia ei ole.
   
 18. almostpro

  Palaute - 100%
  9   0   0

  Liittynyt:
  25/5/11
  Viestit:
  294
  Tykkäykset:
  13
  Puhelinmalli:
  Onhan noita
  Xcoveria itsekin käyttäneenä suosittelisin tuohon xperia gohon kallistumista. Paljon tönkömpää luuria saa etsiä ku toi xcover, tosin kestävyys oli kyllä mahtava mikä tietty iso osa koko luurin ideaa onkin.
   

Jaa tämä viestiketju