Mobiili.fi Android-tarjous: kolme peliä senteillä tai kahdeksan peliä alle 8 eurolla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Halvoista pelipaketeista ja reilun kaupan periaatteistaan tunnettu Humble Bundle on laittanut uuden Android-käyttäjille soveltuvan pelipaketin myyntiin. Hintansa voi tuttuun tapaan määrittää täysin itse, mutta tietyt rajat ylittämällä saa lisäpelejä ostoskoriinsa.

  Humble PC & Android Bundle 14 tarjoaa perusmuodossaan kolme peliä: 100000000, Badland ja SPACECOM. Näille peleille ostaja voi määrittää hinnan täysin omantuntonsa mukaan, eli halutessaan viihdepaketin voi napata vaikka vain senttejä maksamalla.

  Mikäli hinnan asettaa suuremmaksi kuin 2,71 euroa, saa mukaan kuitenkin kolme lisäpeliä: Please Don’t Touch Anything, Spider: Rite of the Shrouded Moon ja You Must Build A Boat. Humble Bundle myös lupaa, että tähän hintaportaaseen lisätään vielä myöhemmin pelejä, jotka tulevat automaattisesti aiemmin saatavilla olleet pelit lunastaneiden ladattavavaksi.

  Hurjan 7,73 euron portaan ylittämällä pelipaketti kasvaa vielä kahdella lisäpelillä. Nämä ovat Desktop Dungeons ja Knights of Pen & Paper 2.

  Tarjous on voimassa noin 13 päivän ajan ja kaikki lunastetut pelit toimivat sekä PC:llä että Android-laitteilla. Lisäksi alkupään pelejä lunastaneet saavat soundtrack-kokoelmia kaupan päälle. Mikäli tarjous iskee, pääset shoppailemaan Humble Bundlen verkkosivujen kautta.

  [​IMG]
  Humble PC & Android Bundle 14.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju