• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Ostettu Android tabletti tai iPad

Tila
Ei auki vastauksille.

Mash1

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
9   0   0
Liittynyt
16.2.2011
Viestit
1457
Reaktiopisteet
148
Puhelinmalli
Pixel 2
Takuu
Plussaa
Kuitti
Plussaa
Väri
Ei väliä
Kunto
Hyvä/Kiitettävä
Vaihto
-
Hintapyyntö
-
Sijainti
Turku/Helsinki
Toimitustavat
F2F
Myyjän (/ostajan) nimi?
Samuli
Myyjän (/ostajan) sähköposti?
yv
Myyjän (/ostajan) puhelinnumero?
yv
Edit: Tämä hankittu. Kiitos tarjonneille.

Eli nyt olis nopealla aikataululla tarvetta tabletille. Tarjota voi esim. Samsungin malleja tai iPadejä (mieluusti iPad Air/iPad 4 ja uudemmat).

Hakusessa olisi vähintään 32GB, malli. 4G:stä plussaa, mutta pelkkä WiFi:n käy.

Hintahaitari olisi varmaan 300-500€ +- euroja tapauskohtaisesti.

Kaupat ennen perjantaita Turun alueella tai perjantaina illasta Helsingin keskustassa.
 
Viimeksi muokattu:
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
27.8.2016
Viestit
3
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
iphone 6s
Terve,mulla myynnissä Tampereella ipad air2 64gb (spacegray) wifi+cellular.
Paketti ja takuuta , hyvässä kunnossa, panssarilasi. 300 euroa nyt tarjottu, mutta sillä sitä en vielä myy.
Vastaahan kun ehdit mailiini tarjouksen kera ‪alanenvillepekka@gmail.com‬
Kiitos.
 
Viimeksi moderaattorin editoima:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom