Mobiili.fi Android-sovellusten perhejako lanseerataan pian

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Odotettu Google Play -kaupan perhekirjasto-ominaisuus on nyt valmis käyttöönottoon. Aavistuksen viivästyneet jakomahdollisuudet tuodaan kuluttajien saataville vielä heinäkuun aikana.

  Toukokuussa kuulimme Googlen ottavan käyttöön hieman Applelta tuttua järjestelmää vastaavan perhejaon. Family Library -tilauksella jopa kuusi ihmistä voivat jakaa yhden Google Play -tilin sovellusostoksineen ja medioineen.

  Perhetilaus ei maksa käyttäjilleen ylimääräistä, mutta sen hyödyntämisessä on tiettyjä ehtoja. Tilin alkuperäinen omistaja voi laittaa pystyyn perhejakojärjestelmän, kunhan hän on täysi-ikäinen ja tiliin on liitetty luottokortti. Kaikki mukaan kutsuttavat perheenjäsenet voivat hyödyntää tilillä ostettuja pelejä, videoita tai kirjoja, mutta sisältöä voi myös piilottaa tai rajata vaikkapa lapsikäyttäjille sopivaksi.

  CNETin mukaan Google Play Family Library lanseerataan heinäkuun aikana eri puolilla maita. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole tiedossa, missä järjestyksessä ja millä aikataululla eri maat tarkalleen saapuvat perhejaon piiriin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju