Mobiili.fi Android-sovellukset ovat saapumassa Chromebookeille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Chrome OS.


  Google ylläpitää kahta käyttöjärjestelmää: Androidia ja Chrome OS:ää. Näiden yhdistymisestä yhdeksi käyttöjärjestelmäksi on huhuttu pitkään, mutta toistaiseksi yksinkertaisilta Chromebook-läppäreiltä löytyvä Chrome OS on pidetty erillisenä kokemuksena. Uusien tietojen perusteella Android-sovellukset saattavat kuitenkin saapua kiinteäksi osaksi Chrome OS:ää.

  Eräs Reddit-käyttäjä on raportoinut Chrome OS -esiversioon ilmaantuneesta asetuksesta, jolla voi ”sallia Android-sovellusten suorittamisen Chromebookilla”. Kyseessä on toistaiseksi keskeneräinen ominaisuus, joka katoaa pian päivityksen jälkeen tarjolta, mutta nähtävästi nopealla toiminnalla on voinut saada esiin Google Play -sovelluskaupan ensiopastuksineen.

  9To5Googlen mukaan Google Play -toiminnot on nähty Chrome OS:n versiossa 51. Se ei ole toistaiseksi laajassa jakelussa, mutta version pariin on päässyt kehittäjäkanavan kautta.

  Uusi asetusvaihtoehto vihjaa vahvasti, että Google Play -kauppa on saapumassa Chromebookeille lähitulevaisuudessa. Android-käyttäjät voivat siis hyvin todennäköisesti hyödyntää valmista sovellusvalikoimaansa aiempaa laajemmin myös Chrome OS:llä.

  [​IMG]
  Google Play -kaupan etusivu.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju