Android-puhelin Lumia 830:n tilalle

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Marjo., 17/8/15.

 1. Marjo. Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/12/02
  Viestit:
  780
  Tykkäykset:
  16
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Olisi vähän suunnitelmissa palata kolmen Windows Phonen jälkeen Android-leiriin. Nyt vaan pitäisi keksiä mihin vaihtaisi.

  - Eniten valinnassa painaa kameran laatu, Lumia 920:n ja tämän 830:n jälkeen ei ainakaan huonompaan tekisi mieli vaihtaa.
  - Hinta ei ole mikään ykköskriteeri, mieluummin laadukas kuin halpa puhelin pitäis saada.
  - Nyt on käytössä toinen puhelin langattomalla latauksella, niin mahdollisuus siihen olisi isohko plussa, muttei välttämättömyys.
  - Mieluummin haluaisin suht puhtaan Androidin enkä sellaista jossa on kaikkea mahdollista päälle liimattuna, Galaxy S oli käytössä aikanaan ennen Lumia 800:aan siirtymistä, ehkä joku muu kuin Samsung voisi kiinnostaa tällä kertaa.

  Käytän puhelinta paljon (kaikkeen muuhun paitsi puhumiseen), akun pitäisi kestää aamusta iltaan ilman että tarvii miettiä välilatauksia. Kestävyys olisi plussaa. Ja mitään ihan jättiläisluuria en tahtoisi, mutta en kovin pientäkään. Mieluummin ostan puhelimen uutena kuin käytettynä.

  Jaksan kyllä lueskella käyttökokemusketjuja ja muuten hankkia tietoa, kun saisi ensin vähän osviittaa siitä, mitä malleja kannattaisi miettiä. :)
   
 2. miklis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/7/06
  Viestit:
  70
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3, Lumia 930
  Minä vaihdoin pari kuukautta sitten Lumia 930:stä Xperia Z3:een, eikä kaduta yhtään. Ainoa, mitä oikeasti kaipaan on tuo langaton lataus, mutta magneettinen telakka ajaa melkein saman asian yöpöydällä. Kameralla tulee kohtuullisen hyviä kuvia, joiden laatu riittää minulle vallan mainiosti tuon Lumian jälkeenkin.
   
 3. mitsuri Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  26/2/06
  Viestit:
  502
  Tykkäykset:
  42
  Sonyn Xperiat olisivat hyviä vaihtoehtoja. Lg:n g2 on myöskin saanut foorumilaisilta kehuja kameran osalta.
   
 4. Marjo. Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/12/02
  Viestit:
  780
  Tykkäykset:
  16
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  No itse asiassa kävin juuri hakemassa postista Xperia Z3:n. Piti tilata compact, mutta valitsin isomman kun siihen saa langattoman latauskuoren, kun on ennestään langattomasti lataava autoteline ja yöpöydällä latausalusta... Ja pari tuntia sen jälkeen tilasin netistä pari magneettista lataustelakkaa, autotelineen ja usb-magneettiliitäntä-johdon, eli kumosin valintaperusteeni samantien. Mutta ei siihen puhelimen vaihtoon muutenkaan mitään järkiperustetta ollut, niin samapa tuo. :D
   

Jaa tämä viestiketju