Android puhelin hyvällä akulla

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Firehand, 26/6/10.

 1. Firehand

  Firehand Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  21   0   0

  Liittynyt:
  11/1/05
  Viestit:
  350
  Tykkäykset:
  43
  Puhelinmalli:
  Xiaomi Mi A1
  Eli olen yrittänyt etsiä Android puhelinta, joka olisi mielellään Android 2.1 tai 2.2 käyttiksellä ja jossa olisi kelvollinen akun kesto. Kaikissa tuntuu olevan max päivän akun kesto jos yhtään käyttää, suurimmasta osasta muita ominaisuuksia voi tinkiä, mutta se akun kesto olisi kiva koska olen laiska latailija.
   
 2. dille Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/1/03
  Viestit:
  2790
  Tykkäykset:
  1
  Minä en ainakaan ole vielä törmännyt etsimääsi yksilöön. Yleensä Android-puhelimissa on kuiteniin isot kosketusnäytöt, jotka syövät akkua kun niitä käytetään... Kyllähän Desirenkin toiminta-ajaksi luvataan vajaat 400 tuntia, mutta se taitaa aika harvalla toteutua, koska näitä on niin kiva käyttää.
   
 3. MGM

  MGM dıʌ

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  17/11/08
  Viestit:
  16223
  Tykkäykset:
  5164
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5 Black
  Kaikissa, joissa iso näyttö, kuten monessa Android luurissa, ei akku tosiaan taida paljon päivää pitempään kestää, jos sitä käyttää edes normaalisti. Normaaliin käyttöön luen tunti, pari nettiä ja muutama puhelu, muutama viesti, vähän muuta räpläämistä. Näyttö kun taitaa suuren osan siitä akusta kuluttaa. Tietysti, jos sitä puhelinta ei käytä ollenkaan, niin kyllähän se jonkun päivän kestää.
   
 4. Pikkuhannu

  Pikkuhannu Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  11   0   0

  Liittynyt:
  13/6/07
  Viestit:
  1371
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  Nokia Lumia 830
  Itsellä Herossa akku sen päivän kestää, kun aamulla laturista irroittaa...

  Tehoakulla meni G1 helposti pari päivää.

  Jos ei pieni koon ja painon lisäys haittaa, niin tehoakkuja löytyy netistä varmasti joka laitteeseen, ja helposti sen päivän rankallakin käytöllä pääsee...
   
 5. Streamer76 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/10
  Viestit:
  1614
  Tykkäykset:
  96
  En tiedä mitä ihmettä tekee puhelimella, jota joutuu lataamaan jatkuvasti. Surkeata, että näytöillä ja tehoilla kilpailun taakse unohtuu tuo tärkeä seikka eli se, että kyseessä on matkapuhelin, jota on tarkoitus kantaa mukana ei pitää seinässä ladattavana kokoajan. Android puhelin himoittais mutta en tiedä löytyykö sellaista, jossa akkukesto olisi järkevä. HTC:n wildfire ehkä lupailee hieman parempaa kestoa akulle, samoin jotkut Sony Ericssonin mallit.. mutta HTC:n ja Samsungin isoimmilla näytöillä varustetut puhelimet on ainakin pakko jättää kauppaan. Pitää jatkaa etsimistä ja odotella parempia puhelimia jollei muu auta...
   
 6. Streamer76 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/10
  Viestit:
  1614
  Tykkäykset:
  96
  Tossa vähän kaivellu tietoa android luureista ja niiden akunkestoista. Wildfirekään ei ole ihan aukottomasti saanut kehuja akunkestostaan vaan sitä on myös jotkut moittineet. Parhaimmalta akun suhteen vaikuttaa Sony Ericssonin xperia x10 mini pro, sen akunkestoa on kehuttu monessa arvostelussa. Taitaa se mennä aikapitkälti tuo akunkesto käsikädessä näytön koon suhteen, toki tietysti myös sen suhteen minkä verran ja miten sitä puhelinta käyttää. Eli jos haluaa akunkestoltaan kohtuullisen androidluurin niin isot näytöt saa unohtaa.
   

Jaa tämä viestiketju