Android puhelimen ylläpitäminen?

Keskustelu osiossa 'Sovellukset', aloittaja Enemaoftexas, 6/5/11.

 1. Enemaoftexas

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/2/08
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Olen omistanut Android puhelimen vasta viikon, ja en tunne tätä maailmaa juuri ollenkaan, joten seuraavat sovellusten asentamiseen liittyvät perusasiat kiinnostaisivat. Jos jollain on antaa näihin kysymyksiini vastaava linkki, niin kiitokset jo etukäteen!

  Tässä on tullut asennettua Android-marketista jo toistakymmentä kivaa ja yleensä täysin hyödytöntä sovellusta. ;) Muutama on jäänyt puhelimeen, suurin osa on poistettu. Kuinka hyvin nuo poistetut softat todella lähti pois vai onko ne kuitenkin jättäneet jotain tauhkaa jälkeensä? Näiden kokeilujen takia puhelimestani häipyi kamerasta sulkimen ääni, ja uskon, että sen aiheutti joku noista "profile manager" tyyppisistä softista, joita kokeilin.

  Elikkä, onko tämä Android-maailma samanlainen kun Windows (PC), eli käyttis rämettyy ajanmyötä ja lopulta edessä on käyttiksen uudelleenasennus ja kaikkien siihen myöhemmin asennettujen sovellusten työläs ja hidas uudelleenasennus?

  Tai, onko Androidilla olemassa mekanismia tai sovellusta, jolla saisi helposti palautettua formatointia edeltävät asetukset ja myös ne sovellukset, jotka oli puhelimeensa marketista hakenut? Minua ei kiinnosta roottaukset yms puhelimen virittelyt, joten jo etukäteen tunnen suurta tuskaa siitä ajatuksesta, että joutuisin alustamaan tämän puhelimeni ja asentamaan yksitellen kaikki suurella vaivalla asentamani sovellukset ja asetukset.
   
 2. Kuikelo

  Palaute - 100%
  1   0   1

  Liittynyt:
  13/4/11
  Viestit:
  72
  Tykkäykset:
  0
  Käytä jotain Uninstall softaa.
   
 3. JAK Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  1/3/07
  Viestit:
  2409
  Tykkäykset:
  357
  Pannaas tähän ketjuun. Elikäs ostin tytölle Androidin ja haluaisin luovuttaa jo ostamani sovelluksen tytön luuriin. Onko mitenkään mahdollista? Muutenkin haluaisin itse ostaa omalla tilillä ne sovellukset joita hän tarvitsee. Mikä on paras tapa. Tyttö on 9v ja en tosiaan anna ostaa ominnokkinensa ainoatakaan softaa.
   
 4. apek

  apek VIP

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/8/10
  Viestit:
  4752
  Tykkäykset:
  2095
  Puhelinmalli:
  Nexus 6P
  Market ostot ovat kytköksissä google tiliin jolta ostot on tehty. Käsittääkseni ohjelmia ei ole mahdollista siirtää toiselle tilille, ainakaan yksittäisiä ohjelmia.
   
 5. JAK Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  1/3/07
  Viestit:
  2409
  Tykkäykset:
  357
  Täytyy koittaa kikkailua. Oma tili tytön puhelimeen, asennus ja tili pois. Onnistuisiko?
   
 6. Olvi

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/05
  Viestit:
  82
  Tykkäykset:
  5
  Enpä mene vannomaan, mutta epäilen. Nuo ovat kuitenkin kytköksissä siihen Google-tiliin. Mutta sinun luottokorttiasi tyttö varmaankin tarvitsee ostoksiin kun ne eivät onnistu operaattoriveloituksella joten käyt vain poistamassa kortin tiedot oston jälkeen, sen jälkeen ei paljon ostella.
   

Jaa tämä viestiketju