Mobiili.fi Android-pelihetket voi pian jakaa suorana YouTubeen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]YouTube haastaa parhaillaan kovasti markkinoita johtavaa Twitch-palvelua. Uutta valttia Googlen videopalvelu hakee Android-pelaajien livelähetysmahdollisuuksista.

  YouTuben rinnalle avattiin elokuun lopulla uusi, pelisuoratoistoon keskittyvä verkkopalvelu. YouTube Gaming tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden lähettää ja seurata videopelihetkiä suorana. Näin palvelu kilpailee suoraan pelaajien suosiman Twitch-palvelun kanssa.

  Nyt YouTube on ilmoittanut, että käyttäjät voivat jatkossa lähettää suoraa pelikuvaa myös Android-laitteilta. Mobiilipelaaminen on hyvin suosittua, minkä vuoksi YouTube hakee lisää suosiota tuomalla tälle pelikansalle helpomman tavan livelähetyksiin.

  Samalla YouTube Gaming -sovellus julkaistaan Japanissa. Vergen mukaan kyseessä on ensimmäinen Aasian maa, joka saa tuoreen pelivideosovelluksen. Aiemmin YouTube Gaming on mobiilimuodossa ollut saatavilla vain Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa.

  Uuden Android-livelähetysmahdollisuuden julkaisulle ei ole toistaiseksi annettu tarkkaa ajankohtaa. Julkaisun kerrotaan tapahtuvan pian.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju