Mobiili.fi Android One on Google-pomon mukaan edelleen voimissaan, uusia laitteita tulossa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2178
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Viime vuonna julkaistuja Android One -laitteita.


  Googlen vuonna 2014 käynnistämä Android One -ohjelma ei varsinaisesti ole lähtenyt kehuttavampaan nousukiitoon. Ohjelmaa ei silti ole tarkoitus hylätä, tuumii Googlen kumppanuusjohtaja Economic Timesin tuoreessa haastattelussa.

  Ohjelman ideana on ollut tehdä peruslaadukkaita, puhtaalla Android-käyttöjärjestelmällä ja säännöllisillä ohjelmistopäivityksillä tuettuja, hyvin edullisia älypuhelimia. Alkujaan Android One -laitteiden tekniset ominaisuudet olivat hyvin tarkasti määriteltyjä, mutta Google antoi myöhemmin valmistajille laajemmat mahdollisuudet komponenttivalintoihin.

  Tähän asti laitteita on nähty lähinnä kehittyvillä markkinoilla, eikä siitä Googlen odottamaa menestystä ole tullut. Googlen Android- ja Chrome-kumppanuuksista vastaava johtaja Mike Hayes on haastattelussa kertonut, että neuvotteluja Android One -laitevalmistajien kanssa kuitenkin käydään edelleen.

  Google on laajentanut laitestrategiaansa, ja Android Onesta on tullut osa tuota strategiaa. Tarkoituksena on tulevaisuudessa tuoda uusia Android One -laitteita markkinoille, mutta Hayesin mukaan aikataulut ovat täysin laitevalmistajien käsissä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju