Mobiili.fi Android Nougatin viimeinen eriversio paljasti: kissankeräyspeli piilotettu asetuksiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Google on julkaissut viidennen esiversion tulevasta Android Nougat -käyttöjärjestelmästään. Kyseinen esiversio on viimeinen ennen laiteohjelmiston lopullista julkaisua ja paljasti tuttuun tapaan jotain uutta Nougatin saloista. Tällä kertaa esille nousi Android-asetuksiin piilotettu peli, jossa houkutellaan ja keräillään kissoja.

  Android-versiot ovat aina hupailleet piilottamalla laitteiden asetuksiin pieniä salaisuuksia. Ohjelmiston versionumeroa naputtamalla on voinut saada esiin esimerkiksi hauskoja animaatioita tai uudemmissa versioissa jopa täysiverisen Flappy Bird -kloonin. Android N taas hyödynsi aiemmissa esiversioissa easter egg -ominaisuutta vitsailemalla ajankohtaisesta nimivaihtoehdosta.

  Uusimman esiversion perusteella Nougat vie kuitenkin pikkusalaisuudet uudelle tasolle. Android Policen mukaan ohjelmiston versionumeroa naputtamalla voi nimittäin kytkeä päälle tai pois version Neko Atsume -nimisestä kissankeräilypelistä.

  Android Nougatissa peli elää päällä ollessaan laitteen pika-asetuksissa. Tarjolle ilmaantuu tyhjä lautanen, jolle voi halutessaan asettaa ruokaa. Pienen odotuksen jälkeen ruoan pitäisi houkutella paikalle kissa, jonka voi napata talteen, nimetä uudelleen ja jakaa kavereiden kanssa. Tämän jälkeen lautaselle heitetään lisää ruokaa ja keräily voi jatkua.

  [​IMG]
  Kissaemoji kertoo piilopelin olevan käytössä.

  [​IMG]
  Pika-asetusten rinnalle voi nyt asettaa ruokaa.

  [​IMG]
  Houkuttelija palkitaan kissoilla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju