Android Nougat -päivityksissä ongelmia – useat valmistajat keskeyttäneet tai viivästyttäneet

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22351
Reaktiopisteet
216

Android Nougat -päivitykset eivät ole sujuneet aivan kitkatta.


Parhaillaan useille älypuhelimille jo jaeltavissa Android 7.0 Nougat -päivityksissä on ilmennyt ongelmia useammalla valmistajalla.

HTC on keskeyttänyt HTC 10 -lippulaivapuhelimensa Nougat-päivitysten jakelun manner-Euroopassa. Jo aiemmin Sony keskeytti päivityksen jakelun Xperia Z5:lle, Xperia Z3+:lle ja Xperia Z4 Tabletille.

Sonyn mukaan sen keskeytys johtui osan käyttäjistä kokemista epäsäännöllisyyksistä äänentoistossa ja salattujen muistikorttien tiedostojen toiminnan hitaudesta. HTC:n osaltakaan tekninen ongelma ei ilmeisesti ole kovin vakava, sillä Nougat-päivityksen jakelu jatkuu muun muassa Isossa-Britanniassa, Venäjässä, Lähi-idässä sekä Turkissa.

Sekä Sony että HTC aikovat jatkaa päivityksiä heti, kun ongelmat on saatu korjattua.

HTC:n ja Sonyn ohella ZTE on viivästyttänyt Nougat-päivityksen tuomista Axon 7 -puhelimelleen, jolle päivityksen piti alun perin saapua jo tammikuun aikana.

Suomessa merkittävistä puhelinvalmistajista lisäksi Huawei jakelee jo Nougat-päivityksiä P9 ja Honor 8 -puhelimilleen. Maailmalla Nougat-päivitykset ovat jo alkaneet myös Samsungin Galaxy S7 -puhelimille, mutta ei vielä Suomessa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom