Android Nougat, fyysinen QWERTY-näppäimistö ja kosketusnäyttö – BlackBerryn uutuus yllätti...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15359
Reaktiopisteet
103
BlackBerry-KEYone-6-700x438.jpg


BlackBerry-puhelimista nykyisin vastaava kiinalainen TCL on kertonut tarkempia tietoja uusimmasta BlackBerry-puhelinmallistaan. Yhtiö periaatteessa julkisti uuden BlackBerry-puhelimen jo tammikuun alussa CES-messujen yhteydessä, mutta tarkemmat tiedot ja esimerkiksi oikea mallinimi selvisivät vasta nyt.

Vielä CES-messuilla yhtiö viittasi laitteeseen ”puhelimena, jota kaikki ovat kutsuneet Mercuryksi”, mutta yllättäen laitteen mallinimeksi ei tullutkaan Mercury tai huhuissa myös mainittu DTEK70. Sen sijaan uusin BlackBerry kantaa nimeä KEYone.

BlackBerry-puhelimissa luotetaan edelleen fyysisen QWERTY-näppäimistön voimaan, mutta KEYonessa näppäimistö osaa muutamia nokkelia kikkoja, joilla käyttäjä saa kaiken irti laitteen Android Nougat -käyttöjärjestelmästä. 4,5-tuumainen, 1620×1080 pikselin näyttö toki tukee kosketuksia, mutta myös kosketusherkkä näppäimistö tukee pyyhkäisyeleitä esimerkiksi näytön rullaamiseksi. Erilaisia eleohjaustapoja on yli 50, ja välilyöntinäppäin sisältää myös sormenjälkitunnistimen.

BlackBerry-KEYone-1-700x625.jpg


Markkinoiden tehokkaimpiin älypuhelimiin KEYone ei lukeudu, sillä sisällä on lähinnä ylempään keskikastiin lukeutuva Qualcommin Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri. Yhdessä kolmen gigatavun RAM-muistin kanssa sen kahdeksanytiminen suoritin tosin suoriutunee perushommista aivan mainiosti. Tallennusmuistia laitteessa on 32 gigatavua ja muistikorttipaikkakin kuuluu varustukseen.

Muita KEYonen ominaisuuksia ovat muun muassa Sonyn kennoa käyttävä 12 megapikselin takakamera, 3050 milliampeeritunnin akku sekä Qualcomm Quick Charge 3.0 -pikalataus, jolla 50 prosentin lataustaso saavutetaan 36 minuutissa. Lataus tapahtuu USB-C-liitännän kautta.

BlackBerry KEYonen hinta- tai saatavuustietoja ei vielä kerrottu.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom