Mobiili.fi Android N ensimmäisissä kuvissa – helpompaa navigointia asetuksissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Verkkoon on päästetty ensimmäistä, oletettavasti Android N:ää esittelevää kuvamateriaalia. Nähtävillä on asetusvalikko, johon on lisätty Androidille ominainen ”hampurilaisvalikko”.

  Uusissa kuvissa on nähtävillä Android-asetusten Bluetooth-osio. Mielenkiintoista kuvissa on vasemmasta yläkulmasta löytyvä sivuvalikkopainike, jota ikoninsa vuoksi kutsutaan usein hampurilaisvalikoksi. Tällaista sivuvalikkoa ei ole lainkaan Android 6.0 Marshmallow’n asetuksissa, joten kuvien voidaan olettaa esittelevän tulevaa Android N:ää. Android Police on lisäksi onnistunut varmistamaan, että sivuvalikko todella löytyy Android N:n asetuksista.

  Sivuvalikko sisältäisi luonnollisesti asetusten eri alasivut, joihin voisi hypätä nopeasti toisista osioista ilman tarvetta kulkea pääasetusnäkymän kautta. Mielenkiintoisesi valikon ei uskota näkyvän pääasetusvalikossa, vaan ainoastaan alasivuja selattaessa. Tämä rikkoo Googlen omia suunnittelusääntöjä, joiden mukaan sivuvalikon kuuluu olla saatavilla kaikissa näkymissä.

  Google järjestää seuraavan kehittäjäkonferenssinsa toukokuun lopulla. Tuttuun tapaan ensimmäiset tiedot uudesta Androidista saadaan hyvin todennäköisesti tuolloin.

  [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju