Mobiili.fi Android Marshmallow -päivitykset Galaxy S6:lle ja S6 edgelle alkoivat Euroopassa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2128
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Android 6.0 Marshmallow


  Samsung on aloittanut Android Marshmallow 6.0 -päivitysten jakelun Galaxy S6:lle ja S6 edgelle Euroopassa. Kuten aiemminkin, ensimmäisenä vuorossa on Puola. Päivitykset saapunevat muihin osiin Eurooppaa lähiviikkojen aikana.

  [​IMG]Samsung aloitti joulukuussa kampanjan, jossa joukko innokkaimpia Galaxy S6 -omistajia pääsi testaamaan Android Marshmallow -päivityksen beta-versiota. Sittemmin uusi käyttöjärjestelmä on viimeistelty siihen pisteeseen, että ensimmäiset viralliset päivitykset laitettiin jakoon Samsungin kotimaassa Etelä-Koreassa pari viikkoa sitten ja nyt on vuorossa Puola. Operaattori T-Mobilen aloittamasta päivitysten jakelusta Puolassa uutisoi SamMobile. Sivuston mukaan päivitykset ovat perinteisesti edenneet Puolasta muualle Eurooppaan ja sen jälkeen on vuorossa Pohjois-Amerikka.

  Android 6.0 Marshmallow tuo mukanaan joukon uudistuksia, kuten entistä tarkemmat mahdollisuudet sovellusten oikeuksien säätelyyn, paremman virransäästön uuden torkkutilan myötä sekä natiivituen sormenjälkitunnistimelle. Lisäksi S6 ja S6 edge saavat hieman hienosäätöä käyttöjärjestelmän ulkoasuun ja teemojen käyttöön.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju