Android: korjausnäppäin puhelun aikana

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja AnnieB, 11/4/11.

 1. AnnieB

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/4/11
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Juu,

  Tuo lievästi vaikeselkoinen otsikko tarkoittaa siis: löytyykö sellaista puhelusovellusta (dialer), jossa puhelun aikana esille napsautettava numeronäppäimistö sisältäisi korjausnäppäimen?

  Esimerkki: kun tilaan kännykällä pysäköintiaikaa, napsautan puhelun aikana esille numeronäppäimistön, jolla syötän tarvittavat tiedot (aluekoodi ja pysäköinnin päättymisaika). Jos satun tekemään lyöntivirheen, en voi korjata sitä millään konstilla, vaan joudun pahimmassa tapauksessa keskeyttämään koko operaation ja soittamaan uudestaan.

  Äärimmäisen ärsyttävää. Liekö ärsyyntyminen parannettavissa jollain muulla kuin lääkityksellä, esim. paremmalla numeronäppäimistöllä?


  kyselee
  AnnieB
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos ne menee ääninä (DTMF) niin se on palveluntarjoajasta kiinni onko jotain korjaus komento.
   
 3. AnnieB

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/4/11
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Jos puhelimessa ei ole nappia korjauksen tekemiseksi, niin palveluntarjoaja on toisarvoinen ongelma. Kunhan ensin saisin korjausnapin (siis kuvakkeen), niin sitten katsotaan menikö viesti operaattorille asti.

  Kaipaan siis samanlaista korjausnappia kuin näppäimistössäkin, jossa on se nuoli vasemmalle ja joskus myös x-kirjain. "Back" englanniksi.


  AnnieB
   
 4. AnnieB

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/4/11
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0

Jaa tämä viestiketju