Mobiili.fi Android ja TouchWiz kaappaavat yli 8 gigatavua Galaxy S7:n tallennustilasta – sovellukset...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2077
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsungin Galaxy S7 -laitteissa järjestelmä kaappaa 7-8 gigatavua tallennustilaa käyttäjältä.


  Samsungin Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge -älypuhelimet saapuvat piakkoin kauppoihin. Yhtiö lisäsi uusiin huippupuhelimiinsa kaivatun ominaisuuden: muistikorttipaikan. Yhtiöltä ei kuitenkaan tule Suomeen yli 32 gigatavun tallennustilalla varustettuja versioita ja yhtiön mukaan sovelluksia ei voi asentaa muistikortille, joten käyttäjän pitäisi pärjätä reilulla 20 gigatavun tallennustilalla.

  Verkkosivusto Droid-Life kertoi, että Android-käyttöjärjestelmä, TouchWiz-käyttöliittymä ja esiasennetut sovellukset kaappaavat jopa kahdeksan gigatavua puhelimen tallennustilasta. Näin ollen käyttäjälle jää vapaaksi vajaat 24 gigatavua tallennustilaa. Tiettävästi Galaxy S7:n Suomi-versiossa järjestelmä vie reilut seitsemän gigatavua tallennustilasta.

  Vaikka Samsung ei hyödynnä Googlen Adoptable Storage –ominaisuutta, joka antaa käyttäjän asentaa sovelluksen muistikortille, voi sovelluksia silti siirtää muistikortin syövereihin. Muistikortille ei nähtävästi voi asentaa sovelluksia, mutta asennuksen jälkeen ne voi siirtää sinne asetuksien kautta. Siirrettyjä sovelluksia ei voi luonnollisesti käyttää, jos muistikortin on ottanut pois laitteesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju