Android Auto

Sipsi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
14   0   0
Liittynyt
4.12.2010
Viestit
136
Reaktiopisteet
2
Puhelinmalli
SGS6
Pahoittelut siitä, että viestini vain välillisesti koskettaa ketjun aihetta. Osaisiko joku kertoa, kuinka saan toimimaan Samsung A40 puhelimen yhdistyessä bluetoothilla automaattisesti auton (vw) soittimeen, niin että median toisto olisi sallittuna? Nyt olen saanut toimimaan, kun olen yhteyden katkaissut ja yhdistänyt uudestaan. Aiemmin Sony xz2 compactilla kaikki toimi automaattisesti. Luurissa on android 10 ja viimeisimmät päivitykset.
 

stunned

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
12.12.2010
Viestit
3211
Reaktiopisteet
959
Puhelinmalli
RN4, Mipad 4, Nexus 10, Nexus 7 2013
Nyt näyttäisi sanovan, että saatavilla joillekin laitteille "ei saatavilla maassasi" sijaan
 

jasca

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
27.12.2010
Viestit
324
Reaktiopisteet
21
Puhelinmalli
LG G8s 128GB
Mistähän lähtisi etsimään ratkaisua ongelmaan? Vaimo vaihtoi luuria (Samsung S10 -> S10+) ja siirsi kaikki kamat vanhasta uuteen. Hyvin meni muutoin, mutta Waze ei ole suostunut toimimaan uudessa luurissa Android Auton kautta ongelmitta. App käynnistyy kyllä, mutta ikoni pyörii ja hyörii kartalla, menee välillä kahva ja välillä perä edellä, eikä Waze näytä ajonopeutta. Tuntuu, kuin ei saisi paikannettua kunnolla. Google Maps toimii ongelmitta. Ja Waze suoraan luurista käytettynä! Kokeiltu tyhjentää välimuistit niin Wazesta kuin AA:sta, kokeiltu asentaa Waze uudelleen, tsekattu asetukset, mutta ei vain ala pelittämään...

EDIT: Ratkaisu taisi löytyä. Luurin GPS välimuistin tyhjennys tuntuisi korjanneen tilanteen. Vinkki tälle toimenpiteelle löytyi netin syövereistä.
 
Viimeksi muokattu:
Top Bottom