Android 7.1.1 Nougat beetana tarjolla OnePlus 3:lle ja 3T:lle

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216
Photo-28.12.2016-15.02.19-700x484.jpg


OnePlus on julkaissut kolmannen avoimen beetaversion Android 7.1.1 Nougat -päivityksestä OnePlus 3- ja 3T-puhelimille. Android 7.1.1 -päivityksen lisäksi tämä OxygenOS:n uusi versio on tuomassa myös muutamia muita uudistuksia.

OnePlussan mukaan päivitys tuo muun muassa ”Shot on OnePlus” -taustakuvamahdollisuuden, eli taustakuviksi voi valita muiden OnePlus-käyttäjien parhaita otoksia. Lisäksi puhelimen valokuvagalleriaan tulee uudistuksia, kuten mahdollisuus suoristaa kuvia ja lisätä niihin vesileima, sisältöä voidaan ryhmitellä vuoden ja kuukauden perusteella ja yksittäistä sisältöä ja kansioita voidaan piilottaa.

Erilaisten mediauudistusten lisäksi päivitys sisältää yleisiä bugikorjauksia, joiden on määrä parantaa käyttöjärjestelmän toimintaa OnePlus 3- ja 3T-laitteissa.

Avoin beeta tarkoittaa, että kuka tahansa halukas voi käyttöjärjestelmän puhelimeensa asentaa. Jo aiemmin beetaohjelmaan osallistuneille tämä uusin versio saapuu OTA:na eli langattomana päivityksenä. Virallisten OxygenOS-versioiden käyttäjät voivat beetaversion asentaa flash-käsittelyllä, mutta virallisiin versioihin palaaminen edellyttää laitteen tyhjentämistä ja palauttamista tehdasasetuksiin.

Koska kyseessä on vasta beetavaiheen testiversio, sisältää käyttöjärjestelmä myös joitain virheitä, joita testauksella on tarkoitus karsia. Tiedossa on, että joidenkin kolmannen osapuolen sovellusten käytössä on ongelmia tämän uusimman beetan kanssa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom